ALDE DOLJ: FARA TAXE CARE AFECTEAZA ECONOMIA SI SPIRITUL DE INITIATIVA

0
387
ALDE DOLJ: FARA TAXE CARE AFECTEAZA ECONOMIA SI SPIRITUL DE INITIATIVA 1
ALDE DOLJ: FARA TAXE CARE AFECTEAZA ECONOMIA SI SPIRITUL DE INITIATIVA

Deputat Ion Cupa, presedinte ALDE Dolj:” Punctul de vedere al ALDE a fost corect: fără formule fiscale care să anuleze cota de 16%, fără taxe nefundamentate și nedezbătute”

 

ALDE  a susținut de la bun început în fața partenerilor din Coaliția de guvernare că ruperile de ritm în aplicarea unei fiosofii fiscale creează mai multe pagube decât beneficii.

Este bine că rațiunea a învins și că nu vor fi introduse acum taxe  precum cea de solidaritate și impozitul pe gospodărie. Ele ar fi bulversat economia și mediul de afaceri.

Orice inițiativă de introducere a unor taxe, de lansare  a unor schimbări fundamentale în politica fiscală a statului presupune nu doar simulări ci o dezbatere serioasă cu opinia publică, cu părțile interesate. Cetățenii trebuie să sșie ce se va întâmpla cu banii colectați din eventualele noi taxe, care va fi destinația lor. În societățile civilizate astfel de dezbateri se întind uneori chiar și pe parcursul mai multor ani de zile.

Atragem atenția celor care continuă să agite steagul iminenței acestor taxe să renunțe la acest lucru. Decizia politică este clară:

Impozitul pe gospodărie nu va fi introdus într-un mediu social total nepregătit pentru acest lucru. Taxa de solidaritate prin care s-ar supraimpozita anumite salarii este inoportună.

ALDE își dorește o Românie cu o clasă de mijloc puternică, iar acest lucru nu se poate face punând un zid în fața inițiativei celor care doresc să muncească mai mult  pentru a câștiga mai bine.

                               BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.