ALDE DOLJ: GRATUITATEA ACORDATA STUDENTILOR PE CFR NU TREBUIE PUSA SUB SEMNUL INTREBARII

0
270

ALDE DOLJ: GRATUITATEA ACORDATA STUDENTILOR PE CFR NU TREBUIE PUSA SUB SEMNUL INTREBARII 1Adrian Marinescu, Vicepresedinte National TLDE: ”Cerem domnului senator Citu de la PNL sa prezinte public scuze tuturor celor 540.000 de studenti din Romania ”

Consideram total inacceptabila maniera in care lideri ai PNL incearca sa justifice nevoia unui nou program de taieri si austeritate.
Atunci cand nu vorbesc de taierea masiva a salariului minim sau de cresterea exagerata a salariilor, pseudoexpertii PNL vorbesc de anularea gratuitatii studentilor pe transportul CFR.
In viziunea lor acordarea acestei facilitati pentru studentii romani ar fi cauza unor pierderi importante pe care le inregistreaza CFR Calatori.
Apreciem ca este un atac ilegitim la adresa catorva sute de mii de tineri care se bucura de aceasta masura luata de coalitia din care ALDE face parte si care le ofera posibilitatea de a merge acasa fara probleme, de a calatori in interiorul tarii. Asta in conditiile in care posibilitatile financiare ale acestei categorii sunt cu adevarat limitate.
Precizam ca decontarea acestor cheltuieli cu transportul pe calea ferata si metroul a elevilor si studentilor respecta incadrarea in bugetul aprobat, nu excede acestuia.Este vorba de un efort bugetar de 0,017% din PIB iar contravaloarea totala a calatoriilor de pina acum este mult sub sumele eronate lansate de liderii PNL.
Cerem acestora sa renunte la declaratii populiste ce sfideaza adevarul si bunul simt public.Prezentarea de scuze publice studentilor de catre domnul senator Florin Citu ar fi un prim pas binevenit.

BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.