Home » Politica » Politica Dolj » ALDE DOLJ: GUVERNUL TREBUIE SA IA MASURI IMPOTRIVA CREȘTERILOR ARTIFICIALE DE PRETURI.

ALDE DOLJ: GUVERNUL TREBUIE SA IA MASURI IMPOTRIVA CREȘTERILOR ARTIFICIALE DE PRETURI.

Share ..

Victor Gogonea, Vicepreședinte ALDE DOLJ: ”Opinia publică are dreptul să știe dacă prețurile vor crește în perioada următoare ”

ALDE este preocupat de informațiile din piață care anunță majorarea unor prețuri.
Specialistii vorbesc de o creștere medie de 3,45 lei pe lună la prețul energiei. Directorii firmelor spun că se așteaptă la o creștere a prețurilor în toate domeniile, dar mai ales în activitățile din industrie și construcții. De asemenea, se speculează creșterea prețurilor la anumite alimente precum și la carburanți. Nu mai vorbim de creșterea costurilor la creditele în lei.
Considerăm că toate aceste informații trebuie bine analizate nu doar la nivelul Parlamentului (unde s-a format deja o comisie de analiza a situației de la ANRE, privind prețul energiei) ci mai ales la nivelul executivului.
Guvernul are obligația de a vedea dacă există motive economice reale, întemeiate pentru aceste eventuale creșteri de prețuri. În caz contrar trebuie luate de către executiv acele măsuri care să împiedice creșterile artificiale de prețuri.
De asemenea considerăm că guvernul are obligația să comunice opiniei publice în mod oportun realitatea privind aceste informații din piață și cauzele care le generează.
ALDE va căuta împreună cu partenerii de guvernare toate acele soluții care să nu permită scăderea nivelului de trai al românilor.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal : CSO Filiasi nu a trecut de CNP Timisoara, CSO Filiasi – CNP Timisoara 1-1

CSO Filiași a terminat la egalitate, scor 1-1, vineri  pe stadionul „Chimia”, în compania formației Centrului de Pregătire Timișoara. Meciul...

Închide