ALDE DOLJ: GUVERNUL TUDOSE TREBUIE SA RELANSEZE INVESTITIILE STRATEGICE

0
246
ALDE DOLJ: GUVERNUL TUDOSE TREBUIE SA RELANSEZE INVESTITIILE STRATEGICE
ALDE DOLJ: GUVERNUL TUDOSE TREBUIE SA RELANSEZE INVESTITIILE STRATEGICE

Deputat ION CUPA, presedinte ALDE Dolj: ”Creșterea economică actuală poate fi consolidată pe termen mediu și lung doar prin investiții strategice”

 

Noul guvern al Coaliției PSD – ALDE va deveni funcțional în câteva zile. ALDE consideră că apelul făcut și de către președintele Iohannis în direcția reintrării în normalitate trebuie înțeles repede de către toată lumea.

Pe lângă urgențele la zi care reclamă decizii ministeriale clare, România are nevoie de punerea în practică a unei strategii de investiții care să consolideze creșterea economică pe termen mediu și lung. Fără această creștere economică, obiectivele de natură socială vor fi mai greu sau imposibil de atins.

Citeste si :  ALDE DOLJ PORNESTE PE DRUMUL REFORMARII

Noi credem că, din această perspectivă a dezvoltării, dimensiunea liberală a guvernării trebuie să devină preeminentă.

Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții trebuie să prindă viață dacă vrem accelerarea dezvoltării în România. El va concentra într-un mod competitiv resurse către crearea de capacități productive (industriale, agricole, energetice etc.) care la rândul lor, pe lângă locuri de muncă, vor crea  oportunități de dezvoltare pentru capitalul și firmele românești.

Sperăm ca strategia existentă la Ministerul Economiei în baza căreia acest Fond de Dezvoltare și Investiții poate deveni realitate să fie aplicată de noul guvern în scurt timp după instalarea sa.

Citeste si :  ALDE DOLJ : SUSTINEM FINANTAREA TRANSPARENTA A ACTIVITATILOR SPORTIVE DE CATRE AUTORITATILE LOCALE

 

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.