ALDE DOLJ : GUVERNUL VA GASI SOLUTII CORECTE PENTRU ANGAJATII DIN FINANTE

0
72

ALDE DOLJ : GUVERNUL VA GASI SOLUTII CORECTE PENTRU ANGAJATII DIN FINANTE 1
Anisoara Stanculescu primvicepresedinte ALDE Dolj

Anişoara Stănculescu, primvicepreşedinte ALDE Dolj: ”Solicitările angajaţilor din finanţele publice vor găsi rezolvare prin dialog şi dezbatere”

 

ALDE înţelege şi respectă dreptul angajaţilor din sistemul de finanţe publice de a-şi apăra interesele profesionale protestând faţă de posibilitatea ca salariile lor să fie afectate.

Considerăm că este nevoie de un dialog aşezat între reprezentanţii acestor oameni şi guvern, ceea ce se va şi întâmpla în aceste zile.

Premierul Sorin Grindeanu, liderii Coaliţiei PSD-ALDE sunt preocupaţi să găsească soluţii pentru ca activitatea într-un domeniu atât de important să nu fie perturbată.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  ALDE DOLJ: ANISOARA STANCULESCU, candidatul ALDE la Primaria Craiova nu mai este Director al Cancelariei Prefectului

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Rolul acestor oameni este unul esenţial în sistemul instituţional românesc şi de aceea ei trebuie să fie recompensaţi în acord cu importanţa misiunii lor.

Legea Salarizării Unitare este încă în faza de proiect, ea este în dezbatere în Parlament şi acolo se va ţine cont de toate punctele de vedere exprimate, inclusiv de cele ale salariaţilor din finanţe. Parlamentul este locul în care se pot face modificări la legea salarizării, astfel încât proiectul final să fie unul cât mai bun.

Citeste si :  ALDE DOLJ: CRESTEREA ECONOMICA VA GENERA SOLUTII PENTRU SALARII MAI BUNE

ALDE apreciază că scopul noii legi a salarizării trebuie să fie acela de a pune lucrurile în ordine în sistemul bugetar, de a reduce discrepanţele în privinţa salarizării bugetarilor. Noua lege a salarizării trebuie să genereze o echilibrare a sistemului bugetar, eliminând anomaliile şi discriminările de orice fel.

 

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.