ALDE DOLJ : GUVERNUL VA GASI SOLUTII CORECTE PENTRU ANGAJATII DIN FINANTE 1
Anisoara Stanculescu primvicepresedinte ALDE Dolj

Anişoara Stănculescu, primvicepreşedinte ALDE Dolj: ”Solicitările angajaţilor din finanţele publice vor găsi rezolvare prin dialog şi dezbatere”

 

ALDE înţelege şi respectă dreptul angajaţilor din sistemul de finanţe publice de a-şi apăra interesele profesionale protestând faţă de posibilitatea ca salariile lor să fie afectate.

Considerăm că este nevoie de un dialog aşezat între reprezentanţii acestor oameni şi guvern, ceea ce se va şi întâmpla în aceste zile.

Premierul Sorin Grindeanu, liderii Coaliţiei PSD-ALDE sunt preocupaţi să găsească soluţii pentru ca activitatea într-un domeniu atât de important să nu fie perturbată.

Rolul acestor oameni este unul esenţial în sistemul instituţional românesc şi de aceea ei trebuie să fie recompensaţi în acord cu importanţa misiunii lor.

Citeste si :  ALDE DOLJ: TINERII DIN ALDE AU UN PROIECT PENTRU ROMANIA

Legea Salarizării Unitare este încă în faza de proiect, ea este în dezbatere în Parlament şi acolo se va ţine cont de toate punctele de vedere exprimate, inclusiv de cele ale salariaţilor din finanţe. Parlamentul este locul în care se pot face modificări la legea salarizării, astfel încât proiectul final să fie unul cât mai bun.

ALDE apreciază că scopul noii legi a salarizării trebuie să fie acela de a pune lucrurile în ordine în sistemul bugetar, de a reduce discrepanţele în privinţa salarizării bugetarilor. Noua lege a salarizării trebuie să genereze o echilibrare a sistemului bugetar, eliminând anomaliile şi discriminările de orice fel.

Citeste si :  Guvernul a declarat trei zile de doliu national in memoria regelui Mihai

 

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.