ALDE DOLJ: IMPORTANT ESTE CA DIN ACEASTA COMPETITIE ELECTORALA SA CASTIGE CRAIOVA

0
572
ALDE DOLJ: IMPORTANT ESTE CA DIN ACEASTA COMPETITIE ELECTORALA SA CASTIGE CRAIOVA 1
ANISOARA STANCULESCU, candidat ALDE la primaria Craiovei

ANIŞOARA STĂNCULESCU, candidat ALDE la primăria Craiovei: ”Fac un apel către toţi competitorii electorali la asumarea publică a unei campanii electorale bazate pe idei şi argumente, fără atacuri la persoană. Propun cinci teme principale de dezbatere publică

 

ALDE  a anunţat că vă desfăşura o campanie pozitivă, onestă, în care îşi va prezenta propriul proiect pentru accelerarea modernizării Craiovei. Noi credem că important este ca din această confruntare electorală să câştige Craiova.

Cer tuturor candidaţilor să pună pe primul plan Craiova şi să aducă în campanie teme şi soluţii care privesc viaţa craiovenilor şi destinul acestui oraş, fără atacuri la persoană, fără războaie de gherilă pe reţelele de socializare, fără energii consumate inutil în dispute sterile”.

Oraşul nostru are probleme mari pe care trebuie să le discutăm deschis. Amânarea rezolvării lor va crea piedici greu de surmontat în efortul de modernizare rapidă a Craiovei.

Candidatul ALDE propune cinci mari teme de dezbatere publică pentru campania ce debutează sâmbătă, 27 mai 2017:

  1. Infrastructura oraşului (rutieră şi de utilităţi publice)
  2. Reindustrializarea oraşului
  3. Ecologizarea oraşului
  4. Reabilitarea sistemului de sănătate publică
  5. Valorificarea patrimoniului cultural şi adaptarea oraşului la

Viitor (smart-city).

Sperăm ca apelul nostru la fair play electoral să fie împărtăşit de toţi candidaţii şi de echipele care lucrează în spatele acestora. O ţară întreagă va fi cu ochii pe Craiova. Miza este mai mult decât una locală.

Dincolo de imaginea noastră publică, de candidaţi, este vorba de imaginea unui oraş care vrea să devină repede un pol de civilizaţie şi modernitate.

Dorim succes tuturor competitorilor! Să câştige Craiova!
BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.