ALDE DOLJ : ÎNCASĂRILE LA BUGET VOR CREŞTE CONSTANT

0
216
ALDE DOLJ : ÎNCASĂRILE LA BUGET VOR CREŞTE CONSTANT
ALDE DOLJ : ÎNCASĂRILE LA BUGET VOR CREŞTE CONSTANT

          Victor Gogonea, viceprimar Coşoveni, membru în Biroul Executiv Judeţean  ALDE Dolj:” Măsurile adoptate vor da roade în perioada următoare. Colectarea preconizată a veniturilor la buget va ajuta la punerea în aplicare a programului de guvernare

 

    Suntem conştienţi că anul 2017 este determinant pentru evoluţia economică a României pentru următorii ani. De aceea am luat toate măsurile de precauţie pentru ca fundamentele creşterii economice să nu fie afectate.

ALDE consideră ca fiind oarecum fireşti scăderile uşoare în privinţa colectărilor la bugetul de stat, în contextul transferului de putere, al măsurilor de relaxare fiscală şi al începutului tensionat de an politic.   

Citeste si :  Tg.Jiu: Viceprimarul Adrian Tudor a demisionat din PSD acuzand faptul ca „partidul merge pe un drum gresit“

Coordonarea unui buget nu este o operaţiune statică, una prin care se hotărăşte, din creion totul, la începutul anului.

După scăderile de încasări din luna ianuarie, iată că pe luna februarie avem o creştere de cca 5%. Măsurile luate vor genera creşteri şi mai mari la nivelul încasărilor bugetare în lunile care urmează.

Întotdeauna după scăderea unor taxe şi impozite sau anularea unor taxe şi impozite, e firesc ca veniturile să scadă, într-o primă fază. Toate aceste măsuri  le-am luat pentru că ştim că ele au şi vor avea un efect stimulativ pentru economie, efect care va genera venituri mai mari la buget.

Citeste si :  MEMBRII ALDE DOLJ AU STRANS PESTE 3 TONE DE DESEURI DE ZIUA MONDIALA A CURATENIEI

Acest lucru ne va permite să rămânem în parametri pe care i-am descris în programul de guvernare, cu un deficit bugetar de maximum 3%.

Dacă programul de guvernare este urmărit punct cu punct şi implementat aşa cum este el adoptat de Parlament, atunci nu există motive care să ne îngrijoreze în privinţa veniturilor bugetare.
                        BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.