ALDE DOLJ: INCURAJAM ACCESAREA PROGRAMULUI ”INVESTESTE IN TINE”

0
125

ALDE DOLJ: INCURAJAM ACCESAREA PROGRAMULUI ”INVESTESTE IN TINE” 1Adrian Marinescu, Vicepresedinte ALDE Dolj, lider TLDE Dolj: ”Creditele cu dobanda zero sunt o buna oportunitate pentru tinerii doljeni in vederea unei mai bune pregatiri profesionale”

Noi cei din ALDE consideram ca o adaptare cat mai buna la cerintele pietei cresc sansele de reusita profesionala pentru fiecare cetatean activ.
In acest sens, apreciem ca lansarea incepand de luni 15 octombrie 2018 a Programului ”Investeste in Tine” este o buna oportunitate de a accesa bani prin CEC Bank cu dobanda suportata de stat.
Aceste credite se pot lua pentru perioade de pana la zece ani atat de catre tinerii de pana la 26 de ani care pot primi pana la 40.000 de lei, cat si de catre persoanele cu varsta cuprinsa intre 26 si 55 de ani care pot primi 35.000 de lei, banii putand fi cheltuiti pentru educatie, cultura sau sanatate.
II incurajam pe tinerii doljeni sa acceseze aceste resurse importante pentru dezvoltarea lor personala si profesionala mai cu seama ca anii de cursuri sau de studii reprezinta perioada de gratie, achitarea creditului urmand a fi facuta dupa acesti ani (maximum 5)
Conditiile de eligibilitate sunt relaxate astfel incat sansele de a accesa un asemenea credit sunt foarte mari. Un lucru important de stiut este acela ca exista un plafon general pentru aceste credite. Plafonul total al garantiilor de stat care pot fi emise pentru anul 2018 este de 600 de milioane de lei, iar bugetul total al subventiilor de dobanda si al comisioanelor este de 5 milioane de lei, suportate din bugetul de stat. Prin urmare oportunitatea trebuie valorificata cat mai repede.
BIROUL de PRESA ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  ALDE DOLJ: BUNA GUVERNARE SE FACE CU ASUMARE POLITICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.