ALDE DOLJ: INVESTITIILE STRAINE VOR CRESTE IN ROMANIA

0
131

ALDE DOLJ: INVESTITIILE STRAINE VOR CRESTE IN ROMANIA 1Deputat Ion Cupa, presedinte ALDE Dolj:” Menținerea unei cote ridicate de creștere economică iîn România va atrage investiții străine importante in perioada următoare

 

Eurostat a confirmat astăzi, miercuri, 16 august că România are cea mai mare creștere  economică din Uniunea Europeană – 5,7% în trimestrul II al acestui an. Acest lucru va încuraja investitorii străini să vină în România. Investiţiile străine directe sunt cele mai benefice investiţii realizate într-o economie, deoarece sunt făcute pe termen lung şi au efecte pozitive asupra economiei şi salariilor.

Citeste si :  Fotbal : Nationala lui Contra se impune si in fata Suediei si bifeaza doua victorii din tot atatea amicale : Romania - Suedia 1-0!

ALDE a susținut în permanență nevoia de atragere a capitalului străin în paralel cu încurajarea reală a capitalului românesc.

Creșterea economică durabilă și de asemenea creșterea ratei privind încasările bugetare sunt argumente solide că România este o 5 stabilă, aflată pe o direcție bună.

Propaganda penelistă de alarmare continuă a populației este în continuare una penibilă și situată în afara realității. Nu poate fi vorba de neîncredere a investitorilor străini în România.

Perioada următoare va arăta prezențe importante pe piața din România a investițiilor străine directe  în sectoare importante ale economiei românești cu efect multiplicator mare de dezvoltare.

Citeste si :  Cinci strazi NOI pe harta Craiovei!

Sugeram PNL să dea dovadă de mai mult bun simț public atunci când unii din liderii săi jonglează cu cifre dintr-o  realitate aflată doar în mintea lor. Alarmarea nejustificată a populației ca instrument de capitalizare electorală nu va duce la creșterea încrederii în alternativa PNL.Dimpotrivă!

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.