ALDE DOLJ: INVESTITIILE STRAINE VOR CRESTE IN ROMANIA

0
62

ALDE DOLJ: INVESTITIILE STRAINE VOR CRESTE IN ROMANIA 1Deputat Ion Cupa, presedinte ALDE Dolj:” Menținerea unei cote ridicate de creștere economică iîn România va atrage investiții străine importante in perioada următoare

 

Eurostat a confirmat astăzi, miercuri, 16 august că România are cea mai mare creștere  economică din Uniunea Europeană – 5,7% în trimestrul II al acestui an. Acest lucru va încuraja investitorii străini să vină în România. Investiţiile străine directe sunt cele mai benefice investiţii realizate într-o economie, deoarece sunt făcute pe termen lung şi au efecte pozitive asupra economiei şi salariilor.

Citeste si :  Klaus Iohannis se va intalni cu Donald Trump. Presedintele Romaniei va face o vizita la Casa Alba

ALDE a susținut în permanență nevoia de atragere a capitalului străin în paralel cu încurajarea reală a capitalului românesc.

Creșterea economică durabilă și de asemenea creșterea ratei privind încasările bugetare sunt argumente solide că România este o 5 stabilă, aflată pe o direcție bună.

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Propaganda penelistă de alarmare continuă a populației este în continuare una penibilă și situată în afara realității. Nu poate fi vorba de neîncredere a investitorilor străini în România.

Citeste si :  ALDE DOLJ: PARLAMENTUL TREBUIE SĂ REDEVINĂ PIVOTUL DEMOCRAȚIEI ÎN ROMÂNIA

Perioada următoare va arăta prezențe importante pe piața din România a investițiilor străine directe  în sectoare importante ale economiei românești cu efect multiplicator mare de dezvoltare.

Sugeram PNL să dea dovadă de mai mult bun simț public atunci când unii din liderii săi jonglează cu cifre dintr-o  realitate aflată doar în mintea lor. Alarmarea nejustificată a populației ca instrument de capitalizare electorală nu va duce la creșterea încrederii în alternativa PNL.Dimpotrivă!

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.