Home » Politica » Politica Craiova » ALDE DOLJ: MAI MULT RESPECT PENTRU BANII SI TIMPUL CRAIOVENILOR

ALDE DOLJ: MAI MULT RESPECT PENTRU BANII SI TIMPUL CRAIOVENILOR

Share ..

Anișoara Stănculescu, președinte ALDE Craiova: Factorii în drept ar trebui să ia măsuri pentru ca ”erorile umane” să fie eliminate din activitatea funcționarilor publici  

 

Introducerea binevenită a  unor sisteme tehnologice moderne în Craiova (a se vedea de exemplu locurile de parcare, plătibile și prin sms) trebuie să ușureze cu adevărat viața craiovenilor, nu să o complice.

Pentru ca acest lucru să se întâmple și să nu asistăm la multiplicarea unor cazuri precum amendarea ilegală a craiovenilor care au achitat prin sms locurile de parcare, funcționarii publici (în această speță polițiștii locali) trebuie pregătiți așa cum se cuvine și responsabilizați la maxim. Și sancționați la fel pentru astfel de conduite nonprofesionale.

Noi credem că Primăria Craiova nu are nevoie de noi procese cu cetățenii în slujba cărora se află. Sunt destule cele care trebuie soluționate. Nu este normal ca oameni care și-au achitat corect obligațiile să fie purtați prin instituții și supuși unor cheltuieli suplimentare pentru evidente neglijențe în serviciu ale unor funcționari publici.

În același timp, cerem factorilor în drept să reevalueze anumite categorii de amenzi care sunt exagerate în raport și cu ”infracțiunea” dar și cu nivelul salariilor din România.

În țări din vest, pentru neplata parcarii plătești 1-1,5 euro pe oră, iar dacă parchezi în locuri nepermise (de ex. pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilități) amenda este până în 50 de euro, adică de aproape trei ori mai mică decât la noi.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Muzica uneste! – stagiune dedicata Marii Uniri

Stagiunea 2017/2018 a Filarmonicii Oltenia Craiova coincide cu sărbătorirea centenarului Marii Uniri, un moment de excepţie în afirmarea identităţii și...

Închide