ALDE DOLJ: MASURILE LIBERALE VOR STIMULA ECONOMIA

0
156
ALDE DOLJ:  MASURILE LIBERALE VOR STIMULA ECONOMIA
ALDE DOLJ: MASURILE LIBERALE VOR STIMULA ECONOMIA

ADINEL ILINCA, Vicepresedinte ALDE Dolj: ” Ca partid liberal ne dorim ca masuri liberale de tipul reducerii cotei generale de TVA de la 19 la 18% sa prinda viata conform programului de guvernare asumat in comun cu partenerii de coalitie ”

Reducerea cotei generale de TVA de la 19 la 18% de la 1 ianuarie 2019 ar fi un lucru benefic pentru economie si ar contribui semnificativ la consolidarea cresterii economice.
”Ar da un nou impuls consumului prin scaderea preturilor la raft. Ar fi, de asemenea, pentru agentii economici un instrument util de planificare optima a lichiditatilor si totodata o gura de oxigen pentru cei onesti in competitia inegala cu evazionistii de profesie.

Pe termen mediu si lung ar genera cresterea veniturilor bugetare” – considera Adinel Ilinca, vicepresedinte ALDE Dolj.
Fireste ca luarea acestei masuri presupune o evaluare riguroasa a contextului economico-financiar in care urmeaza sa fie lansata.

Citeste si :  Kelemen Hunor isi precizeaza pozitia fata de modificarea Codului Penal. UDMR s-a speriat,PSD si ALDE sunt lasati balta.

Respectarea tintei anuale de deficit asumata de Romania conform reglementarilor europene este foarte importanta si orice decizie de politici in domeniul fiscalitatii trebuie sa tina cont de acest obiectiv strategic de tara.

ALDE va continua sa sustina masuri liberale in politicile publice ale actualului guvern si spera ca la finalul anului sa existe argumente pentru respectarea calendarului asumat cu partenerii de coalitie in privinta reducerii cotei generale de TVA de la 19% la 18% incepand cu 1 ianuarie anul viitor.

Citeste si :  ALDE DOLJ: MINISTRUL ANTON ANTON(ALDE) ARE SOLUTII PENTRU INFRASTRUCTURA DE ENERGIE CARE DESERVESTE CRAIOVA

BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.