ALDE DOLJ: NOI RAMANEM LIBERALI.DOMNUL TUTA A ALES ALT DRUM

0
598

ALDE DOLJ: NOI RAMANEM LIBERALI.DOMNUL TUTA A ALES ALT DRUM 1Deputat Ion Cupa, Presedinte ALDE Dolj: ”I-am dat fostului nostru coleg Cristian Tuta, prin votul Biroului Politic Teritorial al ALDE Dolj, toata libertatea de a fi pesedist cu acte in regula”

Biroul Politic Teritorialal ALDE Dolj a decis in unanimitate excluderea din partid a domnului Cristian Tuta, primarul comunei Bucovat, cel care s-a hotarat cu cateva luni in urma sa fie alaturi de PSD Dolj.
”Vrem sa-i dam posibilitatea domnului Tuta de a fi pe deplin devotat PSD daca asa a ales.Noi cei din ALDE ramanem liberali convinsi. Daca dansul, ales primar pe listele ALDE, a descoperit brusc ca e de stanga este optiunea sa.Ii dorim succes ”- apreciaza liderul ALDE Dolj, deputatul Ion Cupa
ALDE Dolj are in prezent o retea de organizatii consolidate in toate cele 111 localitati ale judetului Dolj fiind deschisa tuturor celor care impartasesc valorile liberalismului modern, principiile apararii drepturilor si libertatilor cetatenilor.
”ALDE Dolj si-a crescut puternic potentialul politic si electoral in ultimii doi ani.Speram intr-un rezultat cu doua cifre la nivelul judetului, pe 26 mai.De pe o asemenea baza vom putea obtine anul viitor prin votul doljenilor un portofoliu extins de primari, consilieri locali, consilieri judeteni care sa ne acrediteze ca una din fortele politice principale ale Doljului”- a mai precizat liderul ALDE Dolj.

ALDE DOLJ: NOI RAMANEM LIBERALI.DOMNUL TUTA A ALES ALT DRUM 2
ALDE Dolj considera ca legislatia trebuie clarificata astfel incat sa fie reglementata mai clar situatia primarilor care in timpul mandatului se orienteaza catre o alta formatiune politica, explicit sau mascat.
BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.