ALDE DOLJ: NU TREBUIE CRESCUTA FACTURA LA ENERGIA ELECTRICA

0
483

ALDE DOLJ: NU TREBUIE CRESCUTA FACTURA LA ENERGIA ELECTRICA 1Adinel ILINCA, Vicepresedinte ALDE DOLJ: ”Consideram ca pentru consumatorii casnici pretul actual la energia electrica trebuie mentinut cel putin pana la 1 iulie 2019”

ALDE a pledat tot timpul pentru protejarea consumatorilor casnici si mentinerea facturilor de consum in limite rezonabile.
Consideram ca discutiile care au loc intre actorii din piata energiei electrice trebuie sa tina cont, dincolo de influentele din piata, de necesitatea protejarii consumatorului casnic alimentat in regim de serviciu universal.
Apreciem si sustinem pozitia Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie (ANRE) care considera ca nu exista acele conditii exceptionale in piata care sa justifice o majorare a facturii la consumatorul final.
Intelegem tendintele care sunt acum in piata, cele privind cresterea preturilor combustibililor, a gazului, deasemenea cresterea preturilor la petrol la care concura si o tendinta regionala de crestere.
Cu toate acestea preocuparea guvernului, impreuna cu Asociatia Furnizorilor de Energie Electrica trebuie sa fie aceea de a gasi solutii pentru ca factura consumatorilor casnici sa nu fie incarcata, cu atat mai mult cu cat urmeaza perioada de iarna.
Conform metodologiei, pretul final la consumatorii casnici trebuie mentinut timp de un an, deci cel putin pana la 1 iulie 2019.
ALDE va veghea in guvern ca factura la energia electrica sa fie mentinuta la actualul pret.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.