ALDE DOLJ : ORGANIZATIILE DE FEMEI SI DE TINERET ALE ALDE DOLJ AU OFERIT CADOURI DE PASTE ELEVILOR DE CICLUL PRIMAR DIN COMUNA MALU MARE

0
145

ALDE DOLJ : ORGANIZATIILE DE FEMEI SI DE TINERET ALE ALDE DOLJ AU OFERIT CADOURI DE PASTE ELEVILOR DE CICLUL PRIMAR DIN COMUNA MALU MARE 1ANIŞOARA STĂNCULESCU, preşedinte OFLDE Dolj ”Acţiunea noastră este prima dintr-o campanie de premiere a performaţelor şcolare ale copiilor din mediul rural doljean. Ea va continua nu doar în această săptămână ci pe parcursul întregului an

ALDE DOLJ îşi propune să încurajeze permanent copiii din mediul rural să meargă la şcoală şi să obţină rezultate cât mai bune la învăţătură.

ALDE consideră că investiţia în educaţie este un motor de dezvoltare economică, de progres social şi pentru judeţul Dolj. În repetate rânduri organizaţia partidului condusă de deputatul Ion Cupă s-a exprimat pentru susţinerea unor proiecte precum ”O masă caldă gratuită în fiecare şcoală”, ”Adoptă o scoală”, ”Transport gratuit şi sigur pentru elevii navetişti”.

În aceste zile premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui, organizaţia de femei OFLDE Dolj, condusă de Anişoara Stănculescu şi organizaţia de tineret TLDE Dolj, condusă de Adrian Marinescu au demarat o campanie simbolică de stimulare a copiilor din comunele Doljului pentru a merge la şcoală şi a învăţa cât mai bine.

Astfel, mai mulţi copii, cu rezultate bune la învăţătură, din ciclul primar de învăţământ de la Şcoala din Comuna Malu Mare au primit cadouri din partea ALDE Dolj.

Citeste si :  ALDE DOLJ: ALDE - PARTIDUL CARE A DEZAMAGIT CEL MAI PUȚIN

Acţiunea ALDE va continua în această săptămână. Copii merituoşi din comunele Bucovăţ, Sadova şi Cernăteşti vor primi din partea organizaţiei doljene un semn de preţuire şi încurajare pentru eforturile şcolare încununate de succes.

                             BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.