ALDE DOLJ: PENSIILE SI SALARIILE NU SUNT IN PERICOL

0
96

ALDE DOLJ:  PENSIILE SI SALARIILE NU SUNT IN PERICOL 1ANISOARA STANCULESCU, vicepreședinte ALDE Dolj: ”Nu există niciun motiv de îngrijorare privitor la plata pensiilor și salariilor

Considerăm că politicienii ar trebuie să fie mai responsabili atunci când deschid gura pentru a transmite mesaje publice.

Putem înțelege disperarea PNL că nu reușește să pornească motoarele relansării sale politice. Acest lucru nu dă însă dreptul liderilor acestui partid să provoace total nejustificat panică în rândul celor care își asigură existența din salarii sau pensii. S-au întrebat liderii PNL câți pensionari au acuzat probleme de sănătate în urma anunțului mincinos făcut prin vocea președintelui lor?!

Citeste si :  ALDE DOLJ: CRESTEREA ECONOMICA TREBUIE SA RAMANA PRIORITARA

O astfel de abordare nu este deloc în spiritului liberalismului atât de mult clamat de conducătorii PNL. Mai mult, astfel de mesaje nu vor aduce niciodată voturi pentru PNL. Propagarea unui rău inventat se va întoarce ca un bumerang împotriva celor care l-au propagat.

ALDE înțelege în continuare, pe baza principiilor liberale moderne în care crede, să se bată pentru asigurarea unui echilibru social în România. Progresul adevărat înseamnă asigurarea pentru toți cetățenii a unui trai decent, cu o creștere constantă a calității vieții.

Citeste si :  Ion Cupă ALDE Dolj : Sperăm la mai mult de doi parlamentari!

Informăm pe toți doljenii, pe toți românii că pensiile și salariile nu sunt în pericol de a nu fi plătite și nici în pericol de a fi diminuate.

Guvernul din care face parte ALDE va lua toate măsurile necesare pentru ca pensiile și salariile românilor să crească treptat, în baza unei creșteri economice consolidate, iar inflația să fie menținută la un nivel foarte scăzut (pe luna iunie, conform Eurostat, România are a treia cea mai redusă inflație – 0,7% din întreaga Uniune Europeană).

Cerem PNL să renunțe la difuzarea unor fake news în speranța deșartă că românii le vor sări în brațe.

Citeste si :  ALDE DOLJ: DIALOGUL SOCIAL TREBUIE REVITALIZAT

 

 

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.