ALDE DOLJ: PENSIILE VOR FI PLATITE INTEGRAL SI LA TIMP

0
50

ALDE DOLJ: PENSIILE VOR FI PLATITE INTEGRAL SI LA TIMP 1Anisoara Stanculescu, presedinte ALDE Craiova  : “Cerem politicienilor din opozitie sa renunte la a mai speria pensionarii ca nu mai sunt bani de pensii”

Faptul ca o parte a Legii Pensiilor a fost declarata ca fiind neconstitutionala de catre Curtea Constitutionala nu va afecta sub nicio forma plata pensiilor catre romani.
Parlamentul va corecta Legea si ea va fi promulgata de catre Presedinte. Romania are nevoie de o noua lege a pensiilor care sa puna ordine in sistem si care sa ofere dreptul la un trai decent persoanelor care au incheiat sau vor incheia activitatea in piata muncii.
De aceasta lege vor beneficia milioane de pensionari care o vor duce mai bine, vor avea pensii mai mari.
In privinta banilor de pensii si salarii ei sunt prevazuti in Legea Bugetului pentru acest an, votata a doua oara, ieri in parlament, si pe care seful statului este obligat de Constitutie sa o promulge. Cerem Presedintelui Iohannis sa faca acest lucru chiar astazi.
ALDE da asigurari tuturor doljenilor, oltenilor, tuturor romanilor ca nu va exista nicio sincopa in plata pensiilor. Ele vor fi platite integral si la timp.
Facem un apel catre domnul Iohannis, catre toti politicienii opozitiei sa renunte a mai speria pensionarii prin anunturi apocaliptice ca nu ar mai fi bani de pensii.
Tot ceea ce am promis in materie de cresterea pensiilor vom realiza negresit. Toate cresterile de pensii sunt acoperite.Sunt bani suficienti pentru plata pensiilor si salariilor.
Preocuparea noastra a celor de ALDE este cum facem sa crestem economia in urmatorii doi ani, pentru a putea mari in continuare pensiile si salariile romanilor.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.