ALDE DOLJ: PNL SA RENUNTE LA DEZINFORMAREA OPINIEI PUBLICE

0
331

ALDE DOLJ: PNL SA RENUNTE LA DEZINFORMAREA OPINIEI PUBLICE 1Deputat Ion Cupa, Vicepresedinte national ALDE: ”Intelegem starea de depresie politica a PNL insa nu putem accepta dezinformarile pe banda rulanta ale unora dintre liderii acestui partid”

Observam ca PNL vede in continuare negru acolo unde este alb. Panica provocata de caderea pe tobogan a increderii romanilor in PNL ii face pe unii dintre liderii acestui partid sa recurga in continuare la povesti fanteziste despre realitatea economica romaneasca.
PNL mizeaza mai departe pe manipularea opiniei publice prin minciuni sfruntate despre datele economice. Operatiunea de sinucidere politica a acestui partid continua cu acelasi aplomb ca si pana acum.
Senatorul Florin Citu ramane prizonier in propria-i bula de cunoastere paralela cu realitatea afirmand ca investitiile publice au scazut de la an la an. Toata lumea din tara si institutiile de analiza internationale vad realitatea cresterii acestor investitii de la 6 miliarde de lei in semestrul I 2017 la 9,1 miliarde de lei in primul semestru 2018, numai domnul Citu vede scaderi succesive.
Mai mult, investitiile straine directe ne arata ca din fericire investitorii nu se lasa influentati de stirile false si alarmiste lansate de criticii guvernului. Acestea au crescut cu 65,7%, intr-un interval de trei ani, in primul semestru al acestui an ele majorandu-se cu 15,6%, pana la 2,2 mld. euro.
Tendintele pozitive din economia romaneasca aparute in 2014 – 2015 in timpul guvernarii din care ALDE a facut parte au fost stopate sau incetinite DOAR in timpul guvernarii tehnocrate CIOLOS din 2016. Actuala guvernare din care ALDE face parte a reusit cu brio sa repuna economia tarii pe un trend ascendent iar acest lucru nu poate fi contestat.
Solicitam liderilor PNL sa renunte la discursul fricii si al crizelor imaginare si sa recunoasca, dovedind fair play, meritele atatea cate sunt ale actualului guvern. La urma urmei e vorba de putin mai bine pentru Romania.
BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  ALDE DOLJ: ALDE - PARTIDUL CARE A DEZAMAGIT CEL MAI PUȚIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.