ALDE DOLJ: PREZUMTIA DE NEVINOVATIE NU POATE FI CALCATA IN PICIOARE

0
46

ALDE DOLJ: PREZUMTIA DE NEVINOVATIE NU POATE FI CALCATA IN PICIOARE 1

Presedintele ALDE Dolj, deputat Ion Cupa: „Opozitia – incapabila ca prin mijloacele democratice pe care le are la dispozitie sa se impuna – sustine revenirea la vremurile in care Basescu facea dosare adversarilor politici”

Ludovic Orban dovedeste ca drumul pe care s-a inscris este iremediabil GRESIT. ”Presedintele” de azi al PNL-ului isi reafirma rolul de cantaret al sistemului, de sustinator al spectacolului catuselor si al eliminarii adversarilor politici.
Solicitarea transmisa de Ludovic Orban privind demisia Presedintelui Senatului este neserioasa si demonstreaza ca acesta nu mai are nicio legatura cu respectarea principiilor democratice, printre care, intre primele, se afla respectarea prezumtiei de nevinovatie.
Romania risca sa devina un caz unicat in intreaga lume. Opozitia, care nu este capabila prin mijloace democratice sa se impuna si sa aiba o sansa la viitoarele alegeri, incurajeaza fenomenul de telejustitie.
Ludovic Orban, fara a avea date din dosar – din cate stim, se bazeaza doar pe scurgeri de informatii catre presa- participa cu elan la conturarea perceptiei defavorabile pentru un adversar politic. In lipsa oricarui respect pentru o competitie politica bazata pe argumente si fair play, seful PNL incearca manipularea unor informatii prefabricate dintr-un dosar in scopul de a impune o perceptie negativa asupra liderului ALDE. Pentru Orban si PNL liberalismul a murit cu totul, prezumtia de nevinovatie fiind iata un concept strain, inacceptabil.
Dosarul lui Calin Popescu-Tariceanu arata clar un lucru, si anume ca Romania a fost si probabil este in continuare condusa de forte oculte, ilegitime, care incearca sa-si mentina puterea prin aceste metode pe care le speram apuse.
Romania nu se mai poate intoarce la vremurile in care presedintele Basescu intervenea pentru numirea anumitor procurori si ii asmutea catre adversarii politici. Nu este normal sa se continue justitia bazata pe denunturi pentru fapte care s-au petrecut cu cel putin de 10 ani in urma.

Apelul nostru, al tuturor membrilor si simpatizantilor ALDE, este acela de incetare a anihilarii adversarilor politici prin astfel de instrumente odioase.
Speram ca dosarul lui Calin Popescu-Tariceanu sa fie o ultima tresarire a sistemului pus la punct de Basescu si sustinut azi de PNL.

Citeste si :  Panica in PSD ! Klaus Iohannis iese din nou in strada, va participa la mitinguri!

BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.