ALDE DOLJ : PRIMARIILE VOR DECIDE ASUPRA PROIECTELOR DE ALIMENTARE CU GAZE

0
141
ALDE DOLJ: CEREM DESECRETIZAREA TUTUROR PROTOCOALELOR SECRETE ALE STATULUI SUBTERAN
ALDE DOLJ :  PRIMARIILE VOR DECIDE ASUPRA PROIECTELOR DE ALIMENTARE CU GAZE 1
ALDE DOLJ: CEREM DESECRETIZAREA TUTUROR PROTOCOALELOR SECRETE ALE STATULUI SUBTERAN

Deputat Ion Cupa, Presedinte ALDE Dolj:”Am votat proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii energiei electrice si a gazelor naturale nr. 123/2012 cu convingerea ca multe comunitati locale vor avea acces mai repede la dezvoltare ”
Modificarile la Legea energiei electrice si a gazelor naturale sustinute de colegul meu din ALDE, deputatul Toma Petcu, inca din perioada in care a fost Ministru al Energiei le-am adoptat ieri in plenul Camerei Deputatilor sub forma unui proiect de lege care vine in intampinarea nevoilor de dezvoltare a mai multor unitati administrativ teritoriale.
Prin aceasta Lege se deleaga calitatea de concesionar al distributiei de gaze de la Ministerul Energiei la unitatile administrativ-teritoriale. Astfel, primariile nu mai trebuie sa astepte, uneori perioade foarte lungi de timp, derularea procedurilor in mod centralizat la minister ci vor putea decide ele, in baza nevoilor pe care le au, organizarea licitatiilor pentru concesionarea serviciilor de furnizare a gazelor naturale.
”Continuam in acest fel un proces real de descentralizare a serviciilor publice. Prin aceasta lege primariile care si-au facut sau isi vor face de acum inainte astfel de proiecte privind dezvoltarea sau modernizarea retelelor de gaze vor putea sa le puna in practica mult mai usor ”- precizeaza deputatul Ion Cupa, presedintele ALDE Dolj.
ALDE apreciaza ca gestionarea necesitatilor comunitatilor locale de catre ele insele este un mare pas inainte pentru accelerarea dezvoltarii acestor comunitati.
BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica : Ne dorim sa castigam aceste alegeri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.