ALDE DOLJ: RECONSTRUCTIE PENTRU PERFORMANTA

0
166

ALDE DOLJ: RECONSTRUCTIE PENTRU PERFORMANTA 1Deputat Ion Cupa, Presedinte ALDE Dolj: ”Am inceput procesul de revitalizare a organizatiei judetene. Avem resurse de vointa sa reluam parcursul ascendent si sa castigam increderea cat mai multor doljeni”

Conducerea ALDE Dolj s-a reunit joi seara pentru a decide asupra masurilor necesare pentru o mai buna pregatire a organizatiei in vederea celor trei runde de alegeri care vor avea loc in urmatoarele 18 luni.
In urma evaluarii riguroase a rezultatelor obtinutei la alegerile europene din 26 mai s-a decis ca toti responsabilii zonali, membrii Biroului Politic Teritorial si ai Biroului Municipal Craiova, coordonatori ai organizatiilor locale care au obtinut rezultate sub media judeteana sa faca un pas inapoi, prezentandu-si demisiile.Forurile statutare vor stabili noua componenta a echipelor de conducere.
In cadrul sedintei conducerii judetene a ALDE s-a decis cooptarea unor oameni noi in structurile ALDE, acest proces urmand a continua in perioada imediat urmatoare.Astfel in pozitia de vicepresedinte interimar al ALDE Dolj a fost desemnata doamna Amelia Dracea, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova iar in pozitia de presedinte interimar al TLDE Craiova, Catalin Gavrila, student la Facultatea de Inginerie din Craiova.
Conducerea ALDE Dolj a demarat tot joi seara evaluarile fiecarei organizatii locale in cadrul unor reuniuni de analiza pe diferite categorii de performanta electorala.

Citeste si :  ALDE DOLJ: BANII SI DECIZIILE MAI APROAPE DE CETATENI

Astfel presedintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupa s-a intalnit cu liderii celor 23 de organizatii locale care au obtinut peste 8% la alegerile europene din 26 mai.Acestia au primit felicitari si indemnul de a consolida acest rezultat bun, de a sprijini organizatiile ALDE din vecinatatea lor care au obtinut rezultate mai slabe la alegerile europene.
Aceste reuniuni vor continua in perioada urmatoare cu evaluarea celor 21 de organizatii care au obtinut intre 5-8% si apoi cu cea privind organizatiile care au obtinut sub 5%, aici urmand a fi gasite cele mai bune solutii pentru abordarea cu succes a alegerilor care vor urma.

ALDE Dolj precizeaza ca va continua parteneriatul inceput in urma cu doi cu primarul comunei Sadova, Eugen Safta care se dovedeste a fi un foarte bun edil si un om de echipa performant.
”Multumesc inca o data celor 15000 de doljeni care prin votul lor si-au aratat increderea si sustinerea pentru noi. Votul lor ne onoreaza si ne obliga.Vom corecta ce nu a mers bine la aceste alegeri, vom face schimbarile necesare pentru a castiga increderea cat mai multor doljeni la alegerile care urmeaza”- a declarat la finalul sedintei deputatul Ion Cupa, liderul ALDE Dolj.

Citeste si :  ALDE DOLJ: PROGRAMUL ȘCOALA VERDE SE VA DESFĂŞURA ŞI ÎN JUDEŢUL DOLJ

BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.