ALDE DOLJ: RESPECTAM DREPTUL LA VIATA PERSONALA AL FIECARUI CETATEAN

0
117

ALDE DOLJ: RESPECTAM DREPTUL LA VIATA PERSONALA AL FIECARUI CETATEAN 1Anisoara Stanculescu, vicepresedinte ALDE Dolj: ”Toti doljenii ar trebui sa vina la vot si sa voteze conform propriei constiinte la tema supusa Referendumului”

Referendumul este un instrument democratic prin care cetatenii unui stat pot decide prin vot asupra unei teme, probleme de interes national sau local.
Prin utilizarea unor referendumuri, democratia se consolideaza iar responsabilitatea cetatenilor fata de destinul lor comun poate fi afirmata activ.
ALDE respecta cultura, istoria si traditiile religioase romanesti, prin care se acorda, in mod legitim, o mare importanta familiei.
Ca partid liberal autentic, aparator al libertatilor individuale si al drepturilor cetatenesti, ALDE incurajeaza participarea tuturor romanilor la votul prilejuit de Referendumul din 6-7 octombrie si exercitarea acestui vot in deplina libertate personala, conform propriei constiinte.
Consideram ca in contextul acestui Referendum trebuie manifestata decenta in raport cu punctele de vedere exprimate. Sustinem o dezbatere constructiva fara campanii negative.
Libertatea exista mai cu seama in masura in care ne acordam reciproc unii altora dreptul la libertatea de exprimare si de organizare a propriei vieti.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis : Este un lucru cunoscut ca guvernarea pesedista a esuat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.