ALDE DOLJ : SI IZVORU RECE ESTE CRAIOVA

0
145
ALDE DOLJ : SI IZVORU RECE ESTE CRAIOVA
ALDE DOLJ : SI IZVORU RECE ESTE CRAIOVA

Anisoara Stanculescu, Presedinte ALDE Craiova: ”Solicitarile craiovenilor din zonele marginase ale orasului trebuie luate urgent in considerare. Acestia nu sunt cetateni de rangul II ”
ALDE Craiova a sustinut in nenumarate randuri ca problemele cetatenilor din zonele mai indepartate de centru trebuie tratate cu mai multa responsabilitate si respect pentru viata oamenilor. Fie ca e vorba de asfaltari, infrastructura de apa sau gaz, transport, parcuri, strangerea gunoiului, iluminat, locuri de joaca pentru copii toate aceste probleme din zonele marginase trebuie sa fie pe agenda principala a primarului si a primariei.
Din pacate, numeroasele memorii semnate de sute de cetateni din zona Izvoru Rece nu au fost luate in considerare. Sunt peste 600 de familii, aproape 2000 de oameni care sunt nevoiti zilnic sa astepte cate o ora singurul mijloc de transport public care circula in zona. Mai mult decat atat, dupa ora 17 sunt multe zile in care acesta nu circula deloc, la fel cum se intampla si sambata si duminica.

Citeste si :  ALDE DOLJ:DEMOCRATIA SCOLARA TREBUIE RESPECTATA

ALDE DOLJ : SI IZVORU RECE ESTE CRAIOVA 1
Oamenii cer o frecventa la 15-20 minute a acestui mijloc de transport tinand cont ca sunt multi copii si pensionari, dar si angajati la firmele din zona care au realmente nevoie de acest mijloc de transport pentru activitatile lor cotidiene.
”Am organizat aceasta conferinta de presa inedita in aer liber la statia de tramvai de la Izvoru Rece impreuna cu doamna Meghes Lucretia – unul dintre initiatorii memoriilor pentru a incerca sa sensibilizam autoritatile asupra cerintelor locuitorilor din zona de a avea acces la un transport decent”-a afirmat Anisoara Stanculescu, presedintele ALDE Craiova.
ALDE Craiova, prin vocea liderilor prezenti Anisoara Stanculescu, consilierul local Dumitru Manescu, vicepresedintele Ionel Pana, seful TLDE Dolj, Adrian Marinescu sustine revendicarile legitime ale acestor cetateni de la Izvoru Rece si solicita autoritatilor sa ia de urgenta masuri pentru asigurarea unui transport decent pentru acesti oameni.
Nicaieri in capitalele civilizate ale lumii nu este sacrificat confortul minimal al cetatenilor din zone periferice pentru motive de ordin birocratic- administrativ.

ALDE DOLJ : SI IZVORU RECE ESTE CRAIOVA 2
Este simplu sa invoci ratiuni economice superficiale pentru a vaduvi copii, batrani, femei, si nu foarte putini asa cum se afirma, de utilitatea unui transport public care sa le usureze activitatea de zi cu zi, viata pana la urma.
ALDE Craiova va pleda in continuare pentru interesele craiovenilor din zonele indepartate de centru.
”Facem un apel la cetateni sa ni se adreseze cu problemele din zonele marginase pentru a le sutine in Consiliul municipal si pentru a le aduce in dezbatere publica”- a conchis liderul ALDE Craiova, Anisoara Stanculescu.
BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.