Home » Politica » Politica Craiova » ALDE DOLJ: SOLUTII PE TERMEN LUNG PENTRU ONCOPEDIATRIA CRAIOVEANA

ALDE DOLJ: SOLUTII PE TERMEN LUNG PENTRU ONCOPEDIATRIA CRAIOVEANA

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Anișoara Stanculescu, președinte ALDE Craiova:” Responsabilitatea pentru deficitul de medicamente de la oncopediatrie nu mai trebuie pasată de la unii la alții

 

Considerăm că eforturile doamnei Dr.Polixenia Stancu, singurul medic oncopediatru din Craiova trebuie susținute de către autoritățile locale și de către Ministerul Sănătății.

Nu este normal să existe dispute între diferiți factori locali pentru aruncarea responsabilității (întotdeauna în altă parte) față de lipsa unor medicamente vitale pentru copiii bolnavi de cancer din Oltenia.

Centrul atenției noastre COMUNE trebuie să fie bătălia cu timpul a celor 40 de pacienți nevinovați (din care 10 internați) și a familiilor lor, nevoite să caute, de multe ori pe cont propriu, soluții mult mai scumpe pentru salvarea vieții copiilor lor.

Facem un apel atât către Ministerul Sănătății cât și către conducerea Spitalului Județean de Urgență Craiova, către conducerea Companiei Naționale UNIFARM  dar și către Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România să se așeze la aceeași masă și să găsească soluții pe termen lung pentru ca astfel de crize să nu mai apară, iar viața oamenilor să fie scurtată din motive birocratice.

Cei aflați în suferință au nevoie de solutii LA TIMP,  nu de controverse administrative despre cine este vinovat  că nu solicită necesarul de medicamente sau despre neglijențe în organizarea licitațiile.

”Le cer tuturor acestor oameni cu putere de decizie să se pună măcar 1 minut în pielea bolnavilor și a familiilor lor, poate așa vor renunța la conflicte sterile care nu duc nicăieri.”- a declarat Anișoara Stănculescu, președinta Organizației de Femei a ALDE Dolj.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal : A.S. Prietenia Craiova – o echipa ce imbina fotbalul si prietenia

Aseara am fost prezent la antrenamentul echipei A.S. Prietenia Craiova din liga V-a  pe stadionul Electroputere  . Despre A.S. Prietenia...

Închide