ALDE DOLJ: SPRIJIN PENTRU IMM-URI

0
508

ALDE DOLJ: SPRIJIN PENTRU IMM-URI 1

Deputat Ion Cupa, Presedinte ALDE DOLJ : ”Firmele mici si mijlocii sa fie obligate sa treaca la casele de marcat cu jurnal electronic atunci cand statul va crea infrastructura tehnica si logistica functionala”

Consideram ca este abolut logic ca atunci cand statul cere un anumit lucru agentilor economici el trebuie sa si ofere acea infrastructura care sa permita o desfasurare functionala a activitatii, inclusiv din perspectiva indeplinirii obligatiilor legale intre firme si institutiile statului.
De aceea solicitam, venind in sprijinul miilor de IMM-uri, inclusiv a celor din judetul Dolj, o noua amanare a termenului pana la care firmele mici si mijlocii sa fie obligate sa treaca la casele de marcat cu jurnal electronic.
Apreciem ca aceasta obligativitate trebuie activata la momentul in care Ministerul Finantelor, ANAF vor fi dotate tehnic si logistic cu toata aparatura electronica necesara.
Pentru buna administrare a legii ce face referire la noile case cu jurnal electronic este nevoie de inca un interval de timp care sa permita institutiilor statului dar si IMM-urilor sa isi ia masurile necesare pentru o organizare eficienta care sa nu cunoasca ulterior blocaje sau disfunctionalitati nedorite.
Speram ca o astfel de decizie corecta, legitima, responsabila sa fie luata in cel mai scurt timp.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.