ALDE DOLJ: SUSTINEM FINALIZAREA CAT MAI REPEDE A CONDUCTEI DE GAZE CRAIOVA-CALAFAT

0
190

ALDE DOLJ:  SUSTINEM FINALIZAREA CAT MAI REPEDE  A CONDUCTEI DE GAZE CRAIOVA-CALAFAT 1SORIN VILCU, Vicepresedinte ALDE Dolj :”Este nevoie de implementarea rapida a proiectului privind constructia magistralei de gaze Craiova-Calafat, a tronsoanelor Segarcea- Bailesti si Bailesti-Calafat ”

ALDE va promova pe masa guvernului acele proiecte menite sa stimuleze cresterea economica si sa sporeasca calitatea vietii cetatenilor. Din aceasta perspectiva, consideram ca urgentarea proiectului magistralei de gaze Craiova-Calafat este absolut necesara pentru optimizarea sursei de gaze pentru zona de sud a Olteniei, conditie importanta pentru dezvoltarea economica si sociala a acesteia.
Intelegem dificultatile obiective care au intarziat derularea acestui proiect atat de important. Doljenii asteapta insa rezultate in teren ale proiectelor de infrastructura, fie ea de transport rutier sau de transport resurse energetice.
”ALDE va face toate acele demersuri institutionale necesare pentru ca etapa I a magistralei de gaze Craiova-Calafat si anume Conducta de transport gaze DN 500 Craiova-Segarcea sa fie finalizata pana la finele acestui an”- a precizat Sorin Vilcu, vicepresedintele ALDE Dolj.
De asemenea suntem preocupati ca etapa II Segarcea-Bailesti si etapa a III a Bailesti-Calafat din proiect sa parcurga cat mai rapid posibil toti pasii privind reactualizarea sa astfel incat ele sa fie incheiate in urmatorii 2-3 ani.
”Salutam modul in care consilierul nostru de la Calafat, domnul Constantin Catrina se implica pentru informarea corecta a calafetenilor in legatura cu stadiul de implementare al acestui proiect”- a mai precizat vicepresedintele ALDE Dolj.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  ALDE DOLJ: RESTABILIREA INCREDERII CETATENILOR IN JUSTITIE DEVINE PRIORITATE NATIONALA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.