Home » Politica » Politica Craiova » ALDE DOLJ : SUSTINEM FINANTAREA TRANSPARENTA A ACTIVITATILOR SPORTIVE DE CATRE AUTORITATILE LOCALE

ALDE DOLJ : SUSTINEM FINANTAREA TRANSPARENTA A ACTIVITATILOR SPORTIVE DE CATRE AUTORITATILE LOCALE

Share ..

Anisoara Stanculescu Candidat Primaria Craiova din partea Alde Dolj

Anisoara Stanculescu, candidat ALDE pentru Primaria Craiova:

Proiectul Ordonantei de urgenta care modifica si completează Legea educaţiei fizice şi sportului 69/2000 va contribui la dezvoltarea sportului de performanţă şi în Craiova

 

Salutăm decizia guvernului de aprobare a proiectului de ordonanţă de urgenţă care prevede finanţarea transparentă a activităţilor sportive de către autorităţile locale.

Prin această măsură se deschide o perspectivă clară de susţinere a sportului de către primării şi alte autorităţi locale, fără teama că ar putea exista probleme de netransparenţă sau conflict cu legea.

Sportivii îşi vor putea desfăşura activitatea în baza unui contract de activitate sportivă, în care va fi stipulată valoarea drepturilor băneşti aferente activităţii sportive prestate de către sportivul de performanţă sau de către alte persoane juridice sau fizice implicate în activitatea sportivă, respectiv modalităţile şi termenele de plată.

În aceste condiţii, vom putea consolida activitatea sportivă de performanţă din Craiova. Sportul craiovean, sportul românesc în general, aveau nevoie de o astfel de măsură. Este o veste bună şi pentru sportul şcolar şi universitar craiovean, care pot constitui resurse importante pentru dezvoltarea sportului de performanţă.

Va putea exista o planificare strategică mai bună a activităţii sportive şi decizii adecvate, competitive ale autorităţilor locale în direcţia formării, din şi prin activitatea sportivă, a unor branduri locale puternice cu relevanţă naţională şi internaţională.

                                     BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ     

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Revolutie pe scena politica, platforma lui Ciolos are deja un numar impresionant de membri

Alin Cristian Mituta, fostul sef de cabinet al premierului Dacian Ciolos si coordonator al proiectului Romania 100, anunta ca aproape...

Închide