ALDE DOLJ: SUSTINEM PROTECTIA PERSOANELOR CU VENITURI MICI

0
157
ALDE DOLJ: SUSTINEM PROTECTIA PERSOANELOR CU VENITURI MICI
ALDE DOLJ: SUSTINEM PROTECTIA PERSOANELOR CU VENITURI MICI

Anisoara Stanculescu, presedinte ALDE Craiova: ”Măsuri sociale în favoarea celor care au cu adevărat nevoie sunt necesare în continuare ”

 

    O societate liberală modernă așa cum ne dorim noi, cei de la ALDE, înseamnă o societate care dă o șansă tuturor  membrilor ei și care are grijă de un trai decent pentru toți cetățenii ei.

        Creșterea punctului de pensie la 1000 de lei a devenit realitate, astfel că pensionarii vor primi pensii mai mari din luna august.

Citeste si :  ANISOARA STANCULESCU, Candidat ALDE la Primaria Craiova: ”Vreau ca locuitorii Craiovei sa decida - prin vot - asupra destinatiei unei parti din bugetul orasului”

În mod normal punctul de pensie va fi de la 1 iulie 2018  1.100 lei, în 2019 va ajunge la 1.265 lei, pentru ca în 2020 să crească la 1.400 lei. La 1 ianuarie 2021 punctul de pensie se va situa la valoarea de 1.775 lei, respectiv 45% din salariul mediu.

ALDE va veghea ca această planificare a creșterii punctului de pensie să fie respectată. Ar fi o dovadă de minim respect față de  părinții și bunicii noștri.

Totodată credem că și pensia minimă garantată în plată ar trebui să fie majorată. Sunt un milion de pensionari care ar beneficia de această măsură minimă de sprijn.

Citeste si :  ALDE DOLJ: APEL PENTRU DONAREA DE SANGE

Nivelul de sănătate al persoanelor vârstnice fiind unul foarte precar (în special al celor cu venituri din pensii și indemnizație socială de până la 900 de lei pe lună) considerăm că măsura compensării medicamentelor (din sublista B, revăzută de HG 720/2008) în proporție de 90%, este absolut necesară și ea trebuie menținută pe întreaga perioadă a mandatului guvernamental al Coaliției PSD-ALDE.

 

                             BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.