Home » Politica » Politica Craiova » ALDE DOLJ: TREBUIE SA RECASTIGAM INCREDEREA TUTUROR CRAIOVENILOR CA ORASUL MERGE INTR-O DIRECTIE BUNA

ALDE DOLJ: TREBUIE SA RECASTIGAM INCREDEREA TUTUROR CRAIOVENILOR CA ORASUL MERGE INTR-O DIRECTIE BUNA

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Anisoara Stanculescu Candidat Primaria Craiova din partea Alde Dolj

Anisoara Stanculescu, candidat ALDE pentru Primaria Craiova: Oamenii aşteaptă mai mult respect pentru munca, timpul şi aşteptările lor reale, din partea celor care conduc oraşul”

 

Mândria unei comunităţi se construieşte pe respect şi încredere.

Din evaluarea noastră asupra percepţiilor şi aşteptărilor craiovenilor rezultă că mai bine de jumătate dintre craioveni cred că direcţia în care merge oraşul nu este cea bună.

Acest lucru trebuie să ne dea de gândit tuturor celor care vrem binele acestui oraş şi care vrem să conducem destinele lui.

Oamenii apreciază lucrurile bune care s-au făcut, dar văd că oraşul este încă la coada clasamentului între marile oraşe ale ţării şi la calitatea vieţii (sănătate publică, locuri de muncă, trafic, curăţenie, locuri de parcare, etc) şi la calitatea drumurilor şi la valorificarea tradiţiilor şi a moştenirii culturale şi la capacitatea de a transforma oraşul într-un smart city.

Anisoara Stanculescu Candidat Primaria Craiova din partea Alde Dolj

Craiovenii percep că nu toate energiile publice, politice sunt dedicate dezvoltării oraşului şi că interesele majoritare sunt puse încă pe locul doi în faţa celor individuale şi de grup.

Craiovenii şi-ar dori un dialog mai aşezat, permanent, cu edilii oraşului, şi-ar dori ca toţi cei care fac parte din administraţia oraşului să fie mai politicoşi faţă de cetăţeni şi cu mai mult respect pentru timpul şi pentru munca lor.

Craiovenii cred că administraţia ar trebui să găsească soluţii astfel încât, de exemplu, cozile la paşapoarte, taxe, înmatriculări, etc să fie definitiv eliminate. Ei văd că în alte oraşe acest lucru este posibil şi vor asta, în mod legitim şi  pentru oraşul lor.

Sunt doar câteva lucruri care şi ele m-au determinat să intru în această competiţie (singura femeie deocamdată) pentru  o Craiovă mai aproape de locuitorii săi.

 

                                                                      Biroul de presă ALDE DOLJ


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Un fost deputat este EXECUTAT SILIT dupa ce a fugit cu telefoane si computere din Parlament!

Uite cine face legi in tara asta! Un fost deputat este EXECUTAT SILIT dupa ce a fugit cu telefoane si...

Închide