ALDE Dolj: Un nou guvern condus de dl. Minciolos ar fi un esec planificat

0
583
ALDE Dolj: Un nou guvern condus de dl. Minciolos ar fi un esec planificat
ALDE Dolj: Un nou guvern condus de dl. Minciolos ar fi un esec planificat

ALDE Dolj: Atragem atenția cu maximă responsabilitate cetățenilor Doljului să nu se lase manipulați de stratagema PNL de a vinde încă odată opiniei publice un premier care a avut timp un an de zile să arate ce poate dar care nu a făcut decât să infirme încrederea investită și să înșele așteptările oamenilor.
“Pentru noi cel mai important eveniment al săptămânii trecute se pare că este participarea domnului Dacian Cioloș la Consiliul Național PNL. Prin această participare, care dacă vreți este o semi oficializare a poziției domnului prim-ministru față de partidul domnului Cioloș. Lucrurile încep să se liniștească să se lămurească pe șcena politică. Nu cred că a fost cineva atât de naiv încât să nu realizeze încâ, că actualul cabinet va vira la un moment dat intr-o direcție politică pe care toți o așteptam. Se pare că lucrurile se precipită odată cu apropierea campaniei electorale, motiv pentru care domnul Cioloș încearcă să devină o locomotivă pentru PNL partid care suferă din pricina unei absențe a unui lidership.

Prin această atitudine, sigur că domnul Cioloș dezamăgește pe cei care îl consideră încă un tehnocrat autentic. Sigur că ne mulțumește pe întreaga masă electorală care se baza pe imparțialitatea guvernului, mai ales pentru aceste alegeri, devenind pionul principal pe tabla de șah politica președintelui Iohanis și a partidului pe care îl guvernează PNL.

Aș putea să spun că domnul Dacian Cioloș este propunerea PNL, partid politic pentru viitorul prim-ministru al României ceea ce deja spune suficient despre imparțialitatea și independența politică a primului ministru care devine astfel locomotivă pentru PNL și USR.

Un al doilea aspect pe care l-am putea aborda astăzi este acela legat de faptul că suntem într-un oarecare paradox în sensul că deși România are cel mai mare nivel de creștere din UE așa cum și domnul Cioloș așa cum și președintele Iohanis subliniază și anume, 6% ca o paranteză aș spune că această creștere se datorează politicilor guvernului USR din care și noi am făcut parte. Nu putem să acceptăm că această creștere trebuie să se reflecte și în nivelul de trai al oamenilor. Nu cred că abținerea de la majorarea salariilor în această perioadă reprezintă o atitudine corectă nici pentru guvernul Cioloș, cu atat mai puțin pentru partidul PNL.

Din care fac parte domnul Blaga, domnul Boc și așa mai departe oameni care la alegerile anterioare, cu o lună înainte de alegeri propuneau ca exemplu majorarea salariilor, dublarea salariilor din învățământ, salarii care după cum știți crescuseră deja cu 150%. Atitudinea asta duplicitară, să zic neconformă cu realitățile economice și politice din momentul de față și nu va duce sub nici o formă la beneficii economice.”A declarat în cadrul conferinței de presă Dumitru Ghinea, prim-vicepreședinte al ALDE Dolj.

La fel si Gheorghe Perisoreanu,vicepresedinte ALDE Dolj si ceilalti membrii ALDE nu concep ca domnul Dacian Ciolos sa ramana la guvernare in continuare si credem ca aceasta poate fii chiar o tema de campanie a celor de la ALDE care vor sa ajunga in numar mare in urmatorul Parlament.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.