ALDE DOLJ: ZECE DOLJENI DE NOTA 100

0
150

ALDE DOLJ:   ZECE DOLJENI DE NOTA 100 1Anisoara Stanculescu, presedinte ALDE Craiova :” Vom continua sa premiem excelenta, munca, ambitia, perseverenta si efortul in fiecare an.Doljul are valori care merita respectul si sprijinul nostru, al tuturor”

ALDE DOLJ si OFLDE DOLJ au acordat diplome de excelenta pentru zece doljeni cu rezultate foarte bune in 2018, ca un semn de recunoastere si promovare a acestora.
Diplomele au fost inmanate de catre Anisoara Stanculescu, presedinte ALDE Craiova si al OFLDE DOLJ in cadrul evenimentului ”Romania -100 plus Infinit”, eveniment prin care organizatia condusa de deputatul Ion Cupa a marcat Centenarul natiunii romane.
Iata lista doljenilor care au primit un semn de pretuire si recunoastere din partea liberal-democratilor doljeni.
Theodor Matican – multiplu campion polisportiv, numarul 10 mondial la paraciclism in clasamentul UCI (Uniunea Ciclista Internationala), castigator al mai multor competitii europene si internationale de paratriatlon. Primul sportiv paralimpic din Romania care va participa la Jocurile olimpice de vara din 2020 si cele de iarna din 2022.
Ionut Sechel -locul I la Concursuri internationale de dans sportiv.
Samuila Filip – campion national la box.
Vintan Madalina – eleva rroma de exceptie.
Clubul de caiac canoe Dabuleni – pentru perseverenta si rezultate.
Ana Maria Stefan – eleva de exceptie.
Manuel Ancuta – voluntar la Agentia Nationala Antidrog.
Giulia Maria Bulugean – medalie de bronz la Olimpiada Nationala de Astrofizica si Astronomie
Alexandra Anghel – vicecampioana mondiala la lupte libere
Carolina Solomonescu – campioana nationala si vicecampioana europeana la arte martiale.

Citeste si :  ALDE DOLJ: COMBATEREA POLUĂRII CU SUBSTANŢE PERICULOASE PRESUPUNE O STRATEGIE INTEGRATĂ APLICABILĂ LA NIVEL JUDEŢEAN
ALDE DOLJ:   ZECE DOLJENI DE NOTA 100 2
ZECE DOLJENI DE NOTA 100

ALDE Dolj va organiza in fiecare an un eveniment de prestigiu in preajma Zilei nationale prin care va aduce in atentia publicului doljeni cu rezultate deosebite de -a lungul anului.
”Acesti oameni extraordinari sunt cei mai buni ambasadori ai Doljului si in general ai tarii noastre in lume. Ei pot fi modele de inspiratie pentru toti tinerii din judetul nostru si nu numai.Consideram ca ar fi oportun ca acestia sa aiba posibilitatea sa mearga in scoli dar si in alte institutii si sa vorbeasca despre experienta si succesul lor. Ar putea avea un efect de contagiune care sa genereze noi performante, noi campioni si noi lideri”- a precizat Anisoara Stanculescu, liderul ALDE Craiova

BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.