Home » Politica » Politica Dolj » ALDE DOLJ:APEL LA RESPECTAREA CENTENARULUI

ALDE DOLJ:APEL LA RESPECTAREA CENTENARULUI

ALDE Dolj înțelege să-și aducă omagiul său tuturor celor care au făcut posibilă Marea Unire a tuturor românilor. România există și împlinește anul viitor 100 de ani de națiune de sine stătătoare pentru că deopotrivă oameni politici și simpli români s-au ridicat la înălțimea momentului istoric și au pus interesul comun deasupra oricăror proiecte personale sau partizane.

Intrăm în Anul Centenarului acum la 1 decembrie 2017 și avem obligația, toți, să respectăm prin vorbele și faptele noastre, acest moment aniversar al identității noastre în lume. Niciun obiectiv nu trebuie să fie mai mare decât acela al pregătirii  României, așa cum se cuvine, pentru următoarea sută de ani.

ALDE Dolj va respecta Anul Centenarului prin toate acțiunile și pozițiile sale publice. Vom fi preocupați să aducem veștile bune pentru doljeni, pentru români în general și vom consuma energiile noastre pentru lucrări pozitive, creatoare de sens și bazate pe buna noastră  credință. În deplin respect pentru drepturile și libertățile tuturor.

Facem un apel de suflet și de conștiință la toate forțele politice, la toți cetățenii țării să lăsăm deoparte, măcar în acest an aniversar, confruntările politice sterile, consumatoare de energii demne de investit în cauze mai bune. Să ne oprim din cursa asta nebună a contestării din rațiuni politice înguste și să încercăm să ne ascultăm unii pe alții. Să folosim fiecare puterea pe care o avem pentru dezvoltarea României și pentru binele românilor.

Lumea întreagă va fi cu ochii pe noi iar noi trebuie să arătăm lumii o Românie demnă, în stare să-si onoreze cu cinste Centenarul ființării sale. Am adunat în cei 100 de ani atâtea valori ale identității noastre de care trebuie să fim cu adevărat mândri și pe care trebuie cu inteligență și curaj să le așezăm în fața ochilor lumii.

Noi toți suntem români si trebuie să lucrăm împreună pentru România și pentru toți cetățenii ei!

                   Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

 

                             ALIANȚA LIBERALILOR ȘI DEMOCRAȚILOR ALDE DOLJ

                                                      Presedinte – Deputat Ion Cupa

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Degringolada penalilor.Manipularea a atins cote alarmante !

De cand a lovit comunicatul Departamentului de Stat al SUA, mai ales, a explodat o furie a dezinformarilor care de...

Închide