ALDE DOLJ:NU PARTICIPAM LA DIVERSIUNEA LUI IOHANNIS

0
485

ALDE DOLJ:NU PARTICIPAM LA DIVERSIUNEA LUI IOHANNIS 1Deputat Ion Cupa, presedinte ALDE Dolj:” Recomandam tuturor membrilor si simpatizantilor nostri din Dolj sa NU voteze la REFERENDUM ”

Consultarea romanilor prin referendum este o practica democratica atata vreme cat ea nu este utilizata ca un instrument de manipulare politica.
Referendumul lui Iohannis – suprapus in mod parazitar peste cele mai importante alegeri din istoria Uniunii Europene – este o diversiune nedemna de un sef de stat care se vrea european.
Miza acestui referendum este pe de o parte furtul startului campaniei prezidentiale, efect al fricii de infrangere a lui Klaus Iohannis iar pe de alta parte, ajutarea PNL sa iasa din groapa de incredere publica in care se afla de ani buni.
ALDE nu poate gira o astfel de diversiune pseudodemocratica. ALDE crede ca vremea conducatorilor care ii iau de prosti pe romani trebuie sa apuna.
Recomandam tuturor membrilor si simpatizantilor nostri din Dolj sa evite sustinerea acestei diversiuni prin participarea la referendumul de casa al domnului Iohannis@co.
Decizia noastra se intemeiaza atat pe bunul simt public dar si pe argumente de ordin tehnic cum sunt cele prezentate de organizatii profesionale cu reputatie nestirbita precum Uniunea Nationala a Juristilor din Romania sau APADOR-CH.
Acestea arata clar ca prin includerea mai multor probleme intr-o singura intrebare se incalca libertatea cetatenilor de a-si exprima opinia distinct pe fiecare dintre aceste probleme. Mai mult, ele afirma ca referendumul este inutil avand in vedere ca demersul nu va avea urmari juridice si cu atat mai putin influente asupra luptei anticoruptie.
Prin urmare dragi doljeni, mergeti pe 26 mai la votul pentru europene. Referendumul, ignorati-l!

BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.