ALDE lansează petiția pentru amenajarea de spitale temporare pentru bolnavii de COVID-19

0
195

Săptămâna trecută ALDE a propus Guvernului să aibă în vedere crearea de noi spații temporare pentru cazarea bolnavilor de COVID-19 în locații de tipul săli expoziție, existente deja în fiecare județ.

Am propus pentru zona București – Ilfov spațiile de la ROMEXPO, dar și spațiile pe care COSR a anunțat că este dispus să le pună la dispoziție. Pe acest model, se pot organiza spitale temporare în fiecare județ în sălile de sport, în centrele expoziționale, sau în orice alt tip de astfel de spații. 

 

Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!

 

Astăzi, ALDE lansează petiția prin care cerem Guvernului Orban să preia astfel modelele din țări precum Spania, Marea Britanie, Statele Unite sau China și să amenajeze locuri temporare pentru cazarea bolnavilor de COVID-19 în astfel de spații din fiecare județ unde este necesar. 

 

La final, vom transmite petiția către Guvern, alături de toate semnăturile.

 

Chiar dacă vedem că Guvernul Orban e nepăsător, noi nu putem rămâne indiferenți!  Cu cât suntem mai mulți, cu atât vocea noastră e mai puternică!

 

Petiția poate fi citită și semnată aici:  https://petitie-alde.ro/ 

DEPARTAMENTUL COMUNICARE ALDE 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.