Home » Actualitate » Eveniment » Alearga la crosul Epilepsy Challenge ! Ajuta si tu bolnavii de epilepsie !

Alearga la crosul Epilepsy Challenge ! Ajuta si tu bolnavii de epilepsie !

Alearga la crosul Epilepsy Challenge ! Ajuta si tu bolnavii de epilepsie !

Pe 16 iunie 2018, intre orele 10-11, Clubul LIONS Craiova organizeaza in Parcul „N. Romanescu” crosul Epilepsy Challenge. Participantii vor avea de parcurs 5 km, iar kit-ul de concurs costa 70 de lei pana pe 15 iunie. In dimineata crosului, kit-ul poate fi achizitionat cu 80 de lei. Banii obtinuti din kit-uri vor fi directionati in sprijinul sistemului de telemedicina in epilepsie. Kit-ul contine tricoul oficial, numarul de inscriere, tichet de tombola, voucher.

Evenimentul este parte din cel mai mare cros pentru epilepsie din Romania – Epilepsy challenge. Acesta a inceput pe 26 mai, in Timisoara, iar evenimente similare sunt organizate simultan, in afara de Craiova, si in Alba Iulia, Bacau, Baia-Mare, Brasov, Sibiu, Targu-Mures, Bucuresti si Cluj-Napoca.

“Pe 16 Iunie, la Craiova ne adunam sa alergam pentru epilepsie, pentru oamenii cu aceasta conditie medicala si pentru a le face viata un pic mai usoara. Ne propunem prin crosul EpilepsyChallenge de 5km sa putem aduna fonduri pentru achizitionarea a 4 aparate video EEG prin care sa putem dezvolta reteaua deja existenta de Telemedicina in Epilepsie.
In Romania se estimeaza un numar aproximativ de 400.000 de persoane care sufera de epilepsie. Din cauza lipsei unor Centre de Epilepsie si Monitorizare EEG in orasele mai mici, foarte multi dintre acesti oameni fie nu sunt diagnosticati si tratati, fie depun eforturi mari calatorind sute de km pentru o consultatie de aproximativ o ora intr-un oras mai mare.
Astfel, ne propunem sa ajutam acesti oameni sa aiba sansa la un diagnostic rapid si corect urmat de un tratament eficient si monitorizat si va provocam si pe voi sa va alaturati initiativei noastre.
Ia voia buna si energia cu tine, si hai sa facem lumea un loc mai bun!” se scrie pe pagina evenimentului creat pe pagina de socializare .

Citeste si :  Copaci de 200.000 de lei in Craiova

Mai multe informaţii puteti gasi aici: https://www.epilepsychallenge.ro/orase/traseu-craiova.html

Lasa un comentariu aici !

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.