Alegerile Partiale din Craiova si Primarul inca nevalidat !

Alegerile Partiale din Craiova si Primarul inca nevalidat !
Alegerile Partiale din Craiova si Primarul inca nevalidat !
Alegerile Partiale din Craiova si Primarul inca nevalidat !

In mediul online publicatiile incep a da exclusive si alte lucruri dar uita ca noi am fost cei care am spus ca exista o contestatie la Alegerile partiale din Craiova depusa de catre Partidul Noua Romanie prin candidatul la Primaria Craiova , Sorin Preda Nica .

De unde aceasta contestare ? Hai sa lamurim unele lucruri pe care iarasi ziarele nu au habar despre ce vorbesc dar titlurile spumoase trebuie sa fie si ele prezente .

Sorin Preda Nica a formulat în scris, o slicitare către Autoritatea Electorală Permanentă Filiala Dolj, pentru a ne pune la dispoziție în cursul zile de azi, 13 iunie 2017, copiile proceselor verbale din cele 173 secții de votare cât și copii ale înregistrărilor video de la numărarea voturilor în cele 173 secții de votare. Ni s-a înregistrat cererea și ni s-a comunicat verbal faptul că au trimis procesele verbale la Autoritatea Electorală Permanentă de la București și că cererea noastră va fi redirecționată către ei.

Citeste si :  Termo Craiova SRL transformata din RA Termoficare Craiova in ultimi ani in Termo-Epurare Politica

Pana una alta ziarele cu exclusivul lor uita ca Jurnal de Craiova a scris exact pe 14 iunie despre aceasta problema doar ca … redactorii de la exclusivitati uita sa ne si citeasca .. Articolul scris pe 14 iunie este aici deci … hai cu exclusivul care defapt nu este !

De ce nimeni nu scrie despre PNR ca a facut contestatia ? De ce se … ocoleste acest amanunt important ? Hai ca va lasam pe voi sa spuneti .. Problema este ca nimeni din Administratia Locala nu spune despre faptul ca PRIMARUL MUNICIPIULUI CRAIOVA NU A FOST VALIDAT !

Citeste si :  Craiova sub zapada ! Inca o ninsoare care prinde autoritatile nepregatite !
Contestatie Lege Electorala facuta de Partidul Noua Romanie
Contestatie Lege Electorala facuta de Partidul Noua Romanie

Va spunem noi ca sunt sanse mari ca aceste alegeri sa fie nule si ca … acest oras trebuie sa vina din nou la vot.

De ce ? Pentru neregulile care cu siguranta tot Jurnal de Craiova a spus (doar o parte din ele) .

Problema celor care nu au avut reprezentant in sectia de votare a costat mult  aceste formatiuni si candidati pentru ca voturile lor in unele sectii de votare au fost impartite …

Citeste si :  Stefan Stoica , Presedinte PNL Dolj : Putem face din blocul S200 un Palat Administrativ, unde sa fie aduse toate regiile si institutiile din subordinea Primariei.

Asa se face ca la o sectie (pentru ca de acolo a pornit si contestatia) in loc de 22 de voturi PNR a avut … 2 !

Cum se face acest lucru ? Va lasam pe dumneavoastra sa decideti .. problema este ca acest oras trebuie sa se pregateasca iarasi de alegeri daca JUSTITIA in mod normal trebuie sa faca dreptate !

Asadar dragi colegi de presa .. inainte de a spune ca exista exclusivitate … cautati si pe Jurnal de Craiova !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Jurnalde Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.