Alerta de coronavirus la uzina Dacia de la Mioveni. Aproape 100 de angajati, depistati pozitiv

0
375

Aproape 100 de angajati ai uzinei Dacia din Mioveni au fost confirmati cu noul coronavirus. Se face ancheta epidemiologica, iar cantina uzinei, de unde a pornit focarul, a fost inchisa.

Intr-un comunicat, grupul Renault a anuntat ca activitatile pe platforma industriala continua normal, fara a fi afectata fabricatia.

„Din pacate, avem angajati confirmati pozitiv cu virusul COVID – 19 sau suspecti care se afla in izolare. De la reluarea activitatii, in acord cu autoritatile sanitare si cu sindicatul, am aplicat masuri de protectie stricte si am vegheat ca acestea sa fie respectate de catre toti angajatii.

Pentru protejarea sanatatii angajatilor nostri si pentru buna desfasurare a activitatii, aplicam cu strictete toate masurile de preventie necesare. In plus, adoptarea unui comportament responsabil atat la locul de munca, precum si in timpul liber, ne va permite tuturor sa mentinem situatia sub control”, se arata in comunicatul de presa.

Productia de masini in uzinele Dacia de la Mioveni a fost intrerupta in martie, in contextul epidemiei, si reluata in mai. Fabrica Dacia are peste 13.000 de angajati.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.