Alertă meteo ! A fost emis cod galben pentru 15 județe ..

0
124

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă, burniţă şi gheţuş în localităţi din 15 judeţe.

Astfel, până la ora 10:00, în localităţi din judele Cluj, Suceava, Giurgiu, Teleorman, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Constanţa se va semnala local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat, sub 50 de metri, dar va favoriza în funcţie de condiţiile locale şi formarea gheţuşului.

Citeste si :  Zilele Arbitrajului Instituționalizat editia a III-a

De asemenea, până la ora 9:00, în localităţi din judeţul Dolj vor persista ceaţa asociată cu burniţă, însă vor fi şi condiţii pentru formarea poleiului sau gheţuşului. Tot până la aceeaşi oră se vor afla sub atenţionare de ceaţă şi gheţus localităţi din judeţele: Timiş, Olt, Vâlcea, Dolj, Argeş şi Dâmboviţa.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.