Alerta ! Pesta porcina africana confirmata la 15 km de Craiova ! DSVSA Dolj a ignorat informatiile trimise de ziarul nostru !

0
56

Pesta porcina africana a ajuns la 15 km de Craiova . In comuna Tuglui,sat Glod am fost informati ca sunt semne de existenta pestei porcine africane . Un locuitor din satul Glod ne-a informat ca porcul lui nu se simte bine iar in zona exista doua ferme de porci pe un deal .

Am semnalat DSVSA Dolj vineri la ora 17:00 si ne-a indicat o persoana din comuna dar nu au mers la fata locului sa vada daca exista posibilitatea ca porcul sa aiba pesta porcina africana .

Azi au ajuns analizele de la DSVSA Dolj si acestia au confirmat ca este vorba de pesta porcina africana .

Citeste si :  Sprijin pentru crescatorii de porci

Un alt amanunt important este faptul ca langa fermele de porci exista o groapa unde au fost aruncati zilele trecute mai multi porci . Interesant este faptul ca cele doua ferme nu au nici o autorizatie si nici un aviz .

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Maine se vor deplasa in comuna Tuglui , sat Glod pentru a ridica porcul care este infectat cu pesta porcina africana ..

Citeste si :  39 de focare de pesta porcina in judetul Dolj ! Se asteapta inca rezultatele de la Tuglui ..

Ne intrebam de ce nu au intervenit de vineri ? Am sunat la DSVSA Dolj dar nu au avut posibilitatea sa ajunga in satul Glod .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.