Alex Raicea a fost imprumutat la CS Mioveni pana la vara ..

0
98

FCU Craiova s-a despărțit până în vară de Alex Raicea. Mijlocasul a fost împrumutat la CS Mioveni, iar acesta a vorbit pentru Ediție.ro despre transferul la gruparea argeșeană. Alex Raicea este unul din jucatorii cu care FCU Craiova a revenit in liga 4. 

„ Azi (n.r joi) am semnat contractul și trebuie să mă concentrez de acum la ceea ce am de făcut la noua mea echipă. Am venit la Mioveni pentru a avea șansa să joc mai mult. Le mulțumesc suporterilor lui FCU pentru susținere, dar sper că vor înțelege că îmi doresc să joc și eu mai mult. Voi lupta la Mioveni pentru un loc în echipă pentru că nimeni nu s-a născut titular.

Am fost împrumutat la Mioveni până la vară, însă să fiți sigur că mă voi reîntoarce în Bănie mult mai puternic. Ediție.ro vă mai informează că Alex Raicea nu va juca împotriva lui FCU Craiova în meciul direct în cazul în care cele două cluburi se vor întîlni în play-out, conform unei clauze din contract.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.