Alexandru Cumpanasu arunca in aer toata ancheta de la Caracal !

0
216

Unchiul Alexandrei Macesanu a avut o discutie pe reteaua de socializare iar noi va prezentam in exclusivitate tot ce a explicat Alexandru Cumpanasu . Am aflat amanunte incendiare despre ancheta de la Caracal . Apar elemente noi si unele ascunse de catre autoritati iar Alexandru Cumpanasu doreste sa faca unele lamuriri ..

“Am fost in aceasta zi ,in aceasta dimineata la Parchetul General am discutat cu procurorul Bogdan Licu. Si am depus mai multe plangeri penale care vizeaza mai multe lucruri clare din aceasta ancheta. Dati-mi voie sa va spun cateva dintre ele. Am confruntat documentele si rapoartele Ministerului de Interne cu raportul Ministerului Public al Parchetului General si avem foarte multe neconcordante.

Prima masura pe care am cerut-o procurorului general ,vizeaza vestita patrula trimisa de catre procurorul Popescu. Nemes Nicola care spune ca si-a facut treaba dupa ce 19 ore a lasat-o pe Alexandra in chinuri. Patrula trimisa de el chipurile pentru a verifica ce se intampla la Casa lui Dinca. Am cerut procurorilor sa fie audiat procurorul Popescu ,sa fie audiati ofiterii de politie care au fost in misiune in noaptea aceea si sa stabileasca fara dubiu fara tagada ,daca a existat acea patrula.

A fost trimisa la ordinul lui Popescu si ce anume a facut la casa lui Dinca , sau uitat sa vada daca lumina e aprinsa ?S-a uitat sa vada daca e criminalul care umbla cu cu toporul dupa el pe acolo? Au supravegheat zona cum ? Este un lucru foarte important,conform marturiei lui Popescu si raportului procurorului general, al inspectiei procurorul general reiese ca a fost o astfel de patrula care la acel moment , noaptea s-a deplasat la ora 11 la casa lui Dinca. Asa scrie in raportul Parchetului General nu si in raportul Ministerului de Interne.

Domnul procuror general a dispus reaudierea procurorului Popescu si reaudierea tuturor politistilor din acea seara pentru a stabili daca a fost sau nu o patrula ,daca nu a fost sa raspunda penal domnul Popescu si toti cei care au declarat acest lucru. Si daca da,ce au facut acei destepti de politisti. Acolo la poarta lui Dinca. Ce au facut ei? Cum au supravegheat si cum au verificat.

A doua plangere pe care am depus-o la Parchetul General astazi si i-am explicat domnului procuror general in discutia pe care am avut-o si motivele pe care pentru care o fac au vizat si vizeaza solicitarea la 112 a celorlalte doua apeluri. Pana in acest moment avem avem cinci apeluri care au care legatura cu salvarea Alexandrei in acea zi si in acea noapte trei apeluri ii apartin Alexandrei iar doua apeluri nici pana astazi nu stim cine le-a dat. Cine le-a efectuat si ce contin acele apeluri. Domnul procuror general a transmis deja catre DIICOT solicitarea mea. Ca DIICOT-ul sa solicite Serviciului de Telecomunicatii Speciale cele doua apeluri si sa putem avea acces la continutul lor sa vedem ce au declarat acei oameni martorii respectivi ,ce au spus cei care au sunat la 112 in acea noapte. Este foarte important pentru ca aceste doua persoane au reclamat fie ca exista politie in fata portii lui Dinca fie ca exista activitate in casa lui Dinca.

Sunt singurele informatii pe care le avem. Avem nevoie de stenograme avem nevoie de stenogramele acelor discutii de la 112 ,domnul procuror general a transmis solicitarea catre DIICOT si sper ca intr-un timp foarte scurt sa aflam ceea ce s a intamplat cu aceste.

Punctul 3. Am solicitat domnului procuror general pe aceasta plangere penala reaudierea sotilor Mirea faimosii soti Mirea ,unul sef la Politia Caracal si sotia sefa peste o intreaga zona , din zona de sud acolo unde se afla Dobrosloveni. Aceasta localitate de unde a fost rapita Alexandra era in competenta directa a doamnei Mirea.

Aceasta competenta tinea aceasta aceasta femeie a avut in mana ei viata Alexandrei. Exista marturii ale politistilor din Dobrosloveni ca au raportat doamnei Mirea si au raportat domnului Mirea disparitia Alexandrei inca din seara de 24 iar doamna Mirea si domnul Mirea nu au facut absolut nimic. Cu certitudine exista o declaratie la dosar a unuia dintre politistii din Dobrosloveni care declara clar ca l-au informat pe Mirea cu privire la apelul primit de catre mama Alexandrei de la criminal la ora 10.30 joi pe 25.

Daca Mirea, si o spun foarte clar, daca Mirea nu a facut absolut nimic si a stiut desi neaga raportul oficial va asigur ca va intra la puscarie. I-am cerut domnului procuror general sa audieze si procurorii si politistii si sa stabileasca adevarul iar in urma adevarului sa se inceapa urmarirea penala fata de acesti indivizi.

In al patrulea rand. Nemernicul de procuror Popescu.
Cel care a ignorat-o pe Alexandra cel care timp de 19 ore si-a batut joc de un copil cel care nu a cautat-o. Cel care a pus cat se poate de mult bete in roate in aceasta ancheta a declarat in data de 26 ca Alexandra a murit fiind sugrumata. La acel moment nici un procuror nimeni nu stia despre modalitatea in care aceasta ar fi putut deceda desi eu cred ca traieste. Marturia lui Dinca vine pe data de 28. De unde stii tu mai animalule. In declaratia oficiala pe care a dat o ca Alexandra a murit sugrumata.

Citeste si :  Tudorel Toader, la CSM: Doresc succes domnului Banila, indiferent de avizul pe care il veti da

Am solicitat audierea lui acestui procuror Popescu si domnul procuror general a fost de acord ca sectia de investigare a infractiunii de Justitie sa-l audieze pe procurorul Popescu in acest caz iar daca minte sa plateasca iar daca are alte informatii si stia. Ce a facut Dinca este complice la moartea sau rapit.

Punctul 5. Institutul National de Medicina Legala. In ultima luna si-a batut joc de familia mea. Si-a batut joc de Romania si-a batut joc de noi toti.

Daca la inceput am spus ca nu ma amestec in activitatea lor de expertiza pentru ca este una cat se poate de tehnic, astazi la Parchetul General am cerut procurorului general or sa inceapa urmarirea penala si sa dispuna inceperea si dispunerea de dosar penal fata de numele Institutul de Medicina Legala. De ce? Pentru ca din raportul Ministerului Sanatatii reies fapte extrem de grave dar extrem de grave. Conform acestui raport al Ministerului Sanatatii pentru a stabili o expertiza genetica. Cei de la Institutul de Medicina Legala aveau nevoie intre 5 si 7 zile lucratoare.

In raportul Ministerului Sanatatii se prevede foarte clar ca ramasitele din butoi ,vestitul Butoi care au fost rezumate ar fi ale Alexandrei au ajuns la Institutul de Medicina Legala pe data de 27 intre 27 si 29. Se spune foarte clar in acest raport este legal al Ministerului Sanatatii in numele Institutul de Medicina Legala a facut sortarea si si esantionare a acestor ramasite. Intre 29 si data de 2 august au realizat analiza antropologica. Si acum tineti va bine oameni buni. Intre data de 2 si pana 3 noaptea au reusit sa faca analiza ADN.

Analiza ADN pentru care tot ei spun ca este nevoie de la 5 la 7 zile lucratoare conform propriei lor metodologii pusa la dispozitie in cadrul acestui raport al Ministerului Sanatatii. Cum sa mai am eu incredere in acest institut. Cand ei au reusit intr o zi si jumatate sa stabileasca sa stabileasca ADN-ul Alexandrei din doi dinti. Si sa comunice familiei. Cum ca aceasta este decedata. De aceea am cerut Procurorului General un dosar penal. La acest dosar penal se va intocmi si vor fi audiati toti cei de la inml pentru a justifica modul in care au procedat si urgenta si imposibilul de fapt prin care acesti oameni au procedat pentru a afla adevarul si pentru a stabili sau a stabili ca ea apartine Alexandrei.

Uitati-va pe internet dati o cautare pe Google. Dragi prieteni nu veti gasi nicaieri stabilirea adevarului si a analizei genetice mai devreme de 14 zile. Eu nu am gasit pentru ca voi face o expertiza internationala cum a reusit Institutul de Medicina Legala. In doua zile intr-o zi jumate pana pe 3 noaptea sa stabileasca. Ca acele presupuse ramasite apartin nepoatei mele apartin acestui inger al Romaniei. Mergem mai departe.

Un alt punct pe care l-am adus in atentia procurorului general. Va fac precizarea ca aceasta nvestigatie, acest dosar penal va fi nu va mai fi trimis catre DIICOT de catre procurorul general ci va fi trimis direct catre Parchetul General care va lua decizia de a investiga ei ce se intampla la INML pentru ca eu nu mai am incredere absolut deloc in DIICOT in acest moment.

Sectia de Urmarire Penala din Parchetul General va deschide, din cate am inteles, acest dosar pe numele INML din Bucuresti si va mai spun un lucru. Peste 80 la suta din toate expertizele realizate de Institutul de Medicina Legala sunt contestate. Oare de ce ? Este vorba despre procurorii DIICOT.Dragi prieteni nu mai am nici o incredere in niciunul din procurorii care se ocupa de cazul acesta la Caracal sunt cinci procurori de caz in niciunul nu mai am incredere. O sa va spun si de ce am depus 60 de pagini plus 20. 80 de pagini de nume ,de date, fata de care procurorii DIICOT nu au incercat macar sa imi spuna ca sunt piste gresite nu s-au atins de ele ,nu au incercat sa afle daca acele probe pe care le am depus merita investigate. Daca oamenii pe care-i mentionez merita audiati ci s-au multumit sa sape, sa-i faca curat in Gradina lui Dinca.

Pana in acest moment acesti procurori si-au demonstrat incapacitatea, ineficienta ,lipsa de profesionalism si incompetenta. Oamenii acestia nu inteleg care este menirea unei structuri precum DIICOT ,respectiv structurile mafiote. Nu omorul , s-au concentrat acesti indivizi in mai bine de patru saptamani doar pe omor si s-au blocat in casa lui Dinca si nu mai ies din ea. Nu au investigat nicio secunda pistele pe care eu le-am dat. Iar acest lucru pentru mine inseamna foarte mult. Am cerut procurorului sa dispuna o investigatie proprie prin serviciul de control pe care il are la dispozitie fata de cei patru procurori pe partea de procedura pentru ca nu poate intra in independenta acestor procurori dar macar de partea de procedura sa fie intrebati de ce anumite persoane nu au fost audiate desi erau la dosar depuse dovezi cu privire la acestea si amestecul sau cunoasterea cu privire la Dinca pe care acestia le au.

Aceste persoane le detineau. Asadar am solicitat procurorului general al acestui control asupra celor cinci procurorul de caz si daca se poate schimbarea procurorilor de caz de la Caracal ,Nu numai eu am nu am incredere in cei care fac cu aceasta zi ancheta la Caracal la DIICOT Olt de la DIICOT. Ce este mai tragic ce este mai trist este faptul ca intreaga conducere a DIICOT adjunctii si sefii de sectii sunt procuror de caz. In situatia noastra. De aceea imi este imposibil sa inteleg de ce oamenii acestia nu investigheaza ceea ce ar trebui sa faca procurori ai DIICOT respectiv clanurile ce se concentreaza pe infractiunea de omor sa isi dovedeasca Dinca autorul a doua omoruri este suspicios este este strigator la cer.

Citeste si :  Handbal : INVINSE IN SUPERCUPA DE CAMPIOANE!

Domnul procuror general m-a asigurat ca va dispune prin structura de control intern verificari in acest sens. Am cerut procurorului general si publicarea raportul politistului Pistol. Care din nefericire pentru mine ca l-am cunoscut personal ,a devenit un personaj cu care nu as vrea sa mai am niciodata de-a face . Un personaj care a vorbit cu Alexandra 20 de minute la telefon. si care nu a reusit sa o gaseasca in ciuda tuturor detaliilor pe care copilul asta i le-a dat acestui politist. Un politist care tace. Un politist care isi apara pielea.

Un politist care se acopera raportul, acest politist nu poate sa fie credibil pentru ca el scrie ce doreste. Este ceea ce vrea el sa transmita pentru ca Alexandra nu mai poate sa vorbeasca cel putin nu acum. De aceea am cerut procurorul general ca macar punctul de vedere subiectiv smecheriile pe care le-a facut acest Pistol puse in acel raport sa fie facute publice. Domnul procuror general m-a asigurat ca nu se poate asta pentru ca e penala. Am inteles, de aceea voi solicita prin parintii Alexandrei sa avem acces ca parte vatamata la aceasta proba care este reprezentata de discutia dintre ofiterul Pistol si Alexandra de 20 de minute.

La 112 a vorbit Alexandra sase minute si a dat toate detaliile alea. Ce a putut sa spuna Alexandra in 20 de minute? Eu nu pot decat sa speculez ca dupa 24 in casa aceea a ororilor, Alexandra a vazut si a auzit mult mai multe decat a spus la 112 disperata si ca se incearca acoperirea unor oameni din acel oras sau poate chiar mai sus. Am solicitat procurorului general audierea si sau reaudierea persoanei.

Cadastristul pe care Alexandra in disperarea ei si in incercarea de a si salva viata a identificat-o pe cartea de vizita in casa lui Dinca. Dupa ce acest copil a furnizat politistilor ca numele de pe cartea de vizita. Nici pana astazi nu stim ce a declarat cel care era posesorul acelei carti de vizita acel cadastrist nici astazi nu stim daca acesta a indicat casa lui Dinca sau nu.

De aceea am cerut procurorului general audierea si reaudierea politistilor care s-au deplasat dar si cadastristul pentru a avea o imagine cat mai clara. De ce am cerut aceasta audiere si audiere a politistilor care s-au deplasat si a celui care este cadastrist? Dintr-un motiv foarte simplu si foarte clar.

Dragi prieteni va rog sa va tineti bine pana astazi. Procurorul general al Romaniei, dar nici dumneavoastra, nici presa nu a stiut pentru ca nu avea de unde. Ticalosii din politie si din Parchet au acoperit toate aceste lucruri. Astazi i-am transmis domnului Procuror General in scris, ca in data de 25, varul meu ,tatal Alexandrei s-a deplasat la doua perchezitii care nu au avut MANDAT. Acele doua perchezitii nu sunt mentionate nici una nici in raportul Ministerului de Interne nici in raportul Parchetului General. Aceste perchezitii au fost efectuate de catre politistul din Dobrosloveni cu varul meu, cu tatal Alexandrei si nu sunt mentionate in nici un raport nicaieri iar ceea ce este tragic si trist este ca una dintre casele la care s-a facut perchezitie este casa din spatele criminalului. Atentie ce va spun din discutia cu varul meu de ieri ,cu tatal Alexandrei a reiesit adevarul. Intamplator pentru ca si eu credeam ca a participat la perchezitiile pe unde i-a trimis pe campii domnul Radoi . Varul nu a participat in Caracal la perchezitii.
Fara mandat, iata ca se putea fara mandat ,la doua perchezitii care erau la doua case care erau foarte apropiate de Dinca ,una era in spatele casei lui Dinca era vecin cu Dinca iar una era la cateva sute de metri mai departe.

Va imaginati va o secunda ce este in sufletul acestui tata cand stie ca a fost langa criminal. Dar oare de ce? Va intreb va dumneavoastra de ce? Politistii si procurorii nu au spus aceste lucruri si nu a precizat aceste doua perchezitii. De aceea i-am cerut procurorului general reaudierea tuturor procurorilor politistilor , pentru a afla de unde a plecat de unde au plecat cele doua piste care puteau sa duca la salvarea imediata a Alexandrei pentru ca au dus in proximitatea acestui criminal i au dus in fundul curtii acestui om ca sa citez din oamenii de la tara i au dus la vecinul lui Dinca.

Citeste si :  Precizari de ULTIMA ORA de la STS: Numarul apelurilor non-urgente la 112 - sub 50% ! Au crescut masiv descarcarile aplicatiei APEL 112

A mai cerut Procurorului General inca un lucru. Sa stabileasca prin reaudierea lui comisarului Alexe. De la Inspectoratul de Politie Olt si audierea lui Remus Radoi. Daca exista relatii de natura infractionala intre cei doi.

De ce s a apelat la Remus Radoi si mai ales sa fie intrebat Remus Radoi ce stie despre Dinca din 1990 pana in prezent. Pentru ca scuza penibila a acestuia in fata noastra cum ca anchetatorii nu l au intrebat decat de 2019 cand nu l a cunoscut pe Dinca este o minciuna pe care eu nu accept. De aceea i am cerut procurorului general sa fie interogat si sa fie din nou audiat domnul Radoi si Domnul Alexe pentru ca acestia sa spuna foarte clar tot ce stiu despre relatia cu Dinca despre care acest Radoi vorbeste si inregistrarea pe care eu am facut o publica pe feisbuc spune foarte clar domnul Radoi spune foarte clar.
Stiu stiu spune dansul ca domnul Dinca este implicat in trafic de carne vie si ca facea astfel aceste lucruri de foarte multi ani. De unde stiti domnule Radoi si el raspunde pe inregistrare de la o persoana din DIICOT. Si vreti sa mai am incredere in DIICOT ca face lumina in cazul Alexandrei. Nu mai am incredere. Ultima masura pe care am cerut o procurorului general astazi. A fost aceea de deschiderea unui nou dosar penal.

Pentru ca procurorii de la Caracal sunt incompetenti. Oamenii acestia. Nu au fost in stare sa gaseasca o prostituata nu au fost in stare sa gaseasca un peste. Nu au fost in stare sa gaseasca un bordel nu au fost in stare sa gaseasca nimic. Intregul oras vorbeste despre ceea ce se intampla in intregul judet stie ce se intampla acel judet cu clanurile mafiote.

Clanurile mafiote dau interviuri in ziare si adesea se autointituleaza sefi de clan interlop. Dar DIICOT ul in acest caz si procurorul de caz. Nu au gasit si nu stiu si nu cunosc si nu au audiat pe nimeni. De aceea am cerut procurorul general astazi deschiderea deschiderea unui nou dosar penal. Cu alti procurori de DIICOT altii decat cei cinci. Care sa valorifice informatiile pe care eu le detin si care vin de la tot felul de persoane din judetul Olt pentru a deschide un nou dosar penal separat de acesta si a prinde clanurile interlope din judetul Olt.

Asadar nu va mai exista nicio scuza. Ca nu se poate face legatura intre Dinca si clanului interlop. De data asta am cerut. Sa fie gasite toate cladirile interlopa din judetul Olt.

Independent de Dinca. Domnul procuror m a asigurat ca acest dosar penal va fi deschis. Acestea sunt pana acum masurile pe care le am cerut. Procurorului general astazi dar voi continua.

Nu ma las pana cand voi afla adevarul si nu ma las pana cand fiecare clan din judetul Olt fiecare interlop fiecare nenorocit care a luat copiii de langa familiile lor nu vor plati pana la ultima picatura de sange. La fel in fiecare judet in fiecare localitate.

Si nu in ultimul rand am cerut procurorului general o expertiza o expertiza a butoiul faimos in care se presupune ca a fost ars Alexandra un butoi in care nu putea fi ars nu e nimeni.

Dupa o luna de zile DIICOT ul n a cerut o expertiza si ne a cerut sa vada daca acolo se putea intampla asa ceva.
Cand a spus ca mor cu ei de gat acum o luna. Poate multi nu m-au luat in serios. Am slabit peste 15 kilograme. Consumul psihic este unul urias. Da pot sa va spun un lucru. Daca am spus ca voi muri cu ei de gat. Si cu cei de la Caracal. Si cu cei de la Ialomita si cu cei de la Tulcea si cu cei de la Arad. In acest moment Romania nu mai poate tolera asa ceva. Noi nu mai putem tolera sa ne ia copiii de langa noi si sa-i transforme in sclavi sa isi satisfaca poftele de dementi si de cretini cu copiii nostri.

Am scos insa la suprafata mizeria ordinara si voi continua sa o scot. Si sa ma lupt. Si sa sper ca Alexandra este in viata si ca ea si cu Luiza si cu alte victime.

Vor fi recuperate de catre cineva. Imi pun speranta in Interpol. Dar va asigur de un lucru. Nu ma las. Pana cand tara asta. In care mi se vand gogosi. In care se spune ca suntem in siguranta. In care p parte din politie este sefa a clanului interlope, in care clanurile interlope pun politisti sefi de structuri, in care interlopii decid parlamentarii.

In care interlopii si cu parlamentarii nu se mai disting care este interlop si care este parlamentar. Nu vor disparea. Va multumesc foarte mult pentru sprijin. La revedere. Si aveti grija.

Cu totii de copiii dumneavoastra. Nimeni altcineva decat dumneavoastra nu va avea grija de copiii dumneavoastra.” a explicat Alexandru Cumpanasu.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.