Alexandru Cumpanasu candidat la Prezidentiale din partea PSD ? Posibilul scenariu al laboratoarelor PSD!

1
180

Numarul celor care sustin acest scenariu sunt in crestere iar azi va prezint un punct de vedere destul de interesant . Cine profita de drama de la Caracal ? PSD ! Blogul Jigodie are o abordare exceptionala .. aveti aici intregul articol :

Jigodie.ro: Bună dimineața, băiatu cu conspirațiile sunt.

Azi vă propun un scenariu care mă roade recent.

Plecăm de la o dramă, a Alexandrei din Caracal, trecem printr-un jeg uman, unchi-su și ajungem la PCR. Acum îi zice PSD dar e același drac.

Ghici ce partid și-a luat mega muie la europarlamentare, acum stă să crape și nu are candidat la prezidențiale?

Ați ghicit, PSD chiar n-are cum să o ardă cu Viorica Vasilica la Cotroceni. Nici măcar pe trotuarul din față.

PSD știe că nu va lua niciodată președenția României. Niciodată. Nu fără să facă ce au făcut la alegerile din 1946. Google it.

Citeste si :  Un europarlamentar PSD cere excluderea din partid a celor 39 de alesi PSD care vor prag de 200.000 de euro

Dar știe un lucru, după ce a ajuns din fruntașul clasei politice pe locul 2-3 în doar doi ani de luptă cu state paralele și binoame, un scor de căcat la prezidențiale ar confirma tuturor ce știm cu toții, că PSD a murit. S-a dus, e gata, îi pute hoitul și el tot mai dă din gheare.

De aia PSD nu riscă. Un eșec mare la prezidențiale le va confirma celor câteva de milioane de cretini care-i votează că e cazul să-și caute alt partid. Urgent! Adică până în locale și parlamentare, singurele alegeri care-l interesează cu adevărat pe, PSD. Că președintele n-are ce plua mea fura, primarii și parlamentarii, da.

Aici vine scenariul meu. Și al lor. Plasa de siguranță pentru mortăciunea PSD.

PSD nu se duce la Cotroceni cu Viorica Vasilica Dăncilă, acest rateu politic, ci joacă o carte sigură, Cumpănașu, unchiul Alexandrei.

Prezentat deja lumii de scârboșeniile media ale lui Dan Voiculescu drept „luptător împotriva corupției, curat, oengist, tânăr, educat, fără dosar penal, trecut prin grele încercări, dușmanul neînfricat al statului paralel” – electoratului pesedist, va fi votat fără probleme pentru Cotroceni.

Citeste si :  Sondaj IMAS : Klaus Iohannis ramane favorit cu putin peste 45 de procente la Alegerile Prezidentiale din 10 noiembrie

Cumpănașu este un om deținut, creat practic de PSD. Și abonat adânc la banii statului. Dăruiți de PSD cu generozitate.

Pentru PSD, Cumpănașu este o carte sigură. Fie câștigă (ceea ce nu se va întâmpla) și atunci PSD câștigă masiv, câștigă ceea ce ne-a visat vreodată, fie pierde și atunci PSD o va coti că nu e din partid, că ei doar au ascultat voința poporului (iar) dar că n-a ieșit și că oricum eșecul nu e al lor. Deci rezultatele proaste vor fi ale lui Cumpănașu, pe persoană fizică, nu ale marelui și puternic partid iubitor de popor, PSD.

Citeste si :  O guvernare care-a pierdut controlul! Institutiile sunt varza! Dupa fiecare moarte se cer anchete pentru ca prostii au ajuns sa ne conduca!

Dacă mașinăria propagandei va lucra rapid, și o face deja, e de ajuns să citiți Luju.ro retragerea Dăncilei din cursă va fi doar o chestiune de timp. Unicul sondor de opinie încredere, Pieleanu, care n-a avut niciodată un sondaj măcar apropiat de adevăr, deja fabrică sondaje miraculoase.

Pe partea aialaltă, Cumpănașu calcă pe moartea nepoatei sale și urlă turbat pe la televiziuni agenda și mesajele PSD și ale Latrinelor.

Singurii care pierd din toată treaba asta rămân Alexandra, familia ei și poporul român.

PSD, fostul PCR, are puterea de a se reinventa mereu.

Să nu te întrebi cum a picat tragedia asta la țanc să salveze un partid muribund, iar e prostesc.

Lasa un comentariu aici !

1 COMENTARIU

  1. […] „Va intreb pe voi: este cazul sa candidez la presedintia Romaniei? Este o intrebare foarte importanta pe care v-o adresez si am nevoie de sfatul dumneavoastra. Pentru cei care considera ca DA, vreau sa va spun ca timpul este extrem de scurt si este aproape imposibil. Spre satisfactia unor nemernici care astazi isi freaca mainile!”, a spus Alexandru Cumpanasu. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.