Alexandru Gidar , consilier judetean PNL Dolj : PNL Dolj propune premierea unor categorii de elevi si profesori, cu rezultate deosebite, in anul scolar 2017 – 2018

0
253

Alexandru Gidar , consilier judetean PNL Dolj : PNL Dolj propune premierea unor categorii de elevi si profesori, cu rezultate deosebite, in anul scolar 2017 – 2018 1Consilierii judeteni Calin Cosmin si Alexandru Gidar au sustinut astazi la sediul PNL DOLJ o conferinta de presa. Cei doi liberali au vorbit despre proiectele initiate de grupul consilierilor PNL in cadrul Consiliului Judetean Dolj.

PNL Dolj propune premierea unor categorii de elevi si profesori, cu rezultate deosebite, in anul scolar 2017 – 2018
Alexandru Gidar a facut referire la proiectul de hotarare initiat in cadrul Consiliului Judetean, declarand: “Traim intr-o societate care ar trebui sa aprecieze si sa recompenseze mai mult performanta, in speta, si pe cea scolara. De aceea este necesar sa existe o modalitate prin care sa aducem in lumina reflectoarelor acele persoane – elevi, profesori care prin munca lor au reusit de-a lungul timpului sa faca cinste judetului Dolj. Grupul consilierilor PNL a propus Consiliului Judetean Dolj:

1. Premierea olimpicilor doljeni, mai exact, stabilirea unui sistem de premiere a elevilor din unitatile de invatamant din judetul Dolj, care au obtinut rezultate deosebite la fazele judeteana, nationala si internationala ale Olimpiadelor Scolare, precum si a profesorilor coordonatori;

Citeste si :  Candidatii PNL la functiile de Primar al municipiului Craiova si de Presedinte al Consiliului Judetean Dolj si-au depus candidaturile.

2. Premierea elevilor care au obtinut media generala 10 (zece) la examenul de Evaluare Nationala. Vor fi premiati elevii din unitatile de invatamant din judetul Dolj care au obtinut media generala 10 (zece) la Examenul de Evaluare Nationala;

3. Premierea elevilor care au obtinut media generala 10 (zece) la examenul de Bacalaureat. Vor fi premiati elevii din unitatile de invatamant din judetul Dolj care au obtinut media generala 10 (zece) la Examenul de Bacalaureat.

Citeste si :  Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului : Strategia PSD a fost sa duca lucrurile in derizoriu

Ramane ca la nivelului aparatului tehnic al Consiliului Judetean sa se gaseasca posibilitatile materiale si, impreuna, sa stabilim un cuantum in functie de buget.”

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.