Alexandru Gîdăr : Este momentul unei schimbări!

0
37

Alexandru Gîdăr continua sa fie alaturi de doljeni .. Chiar daca se afla pe lista PNL Dolj , locul este neeligibil dar continua sa fie alaturi de echipa PNL Dolj .

Alexandru Gîdăr continua proiectele care vizează marile probleme ale judeţului Dolj pe care le-a prezentat în campania pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

Judetul Dolj si Craiova are nevoie de OMUL  Alexandru Gîdăr ..

“Este momentul unei schimbări! Candidez la alegerile parlamentare pe lista PNL pentru Senatul României. Este un loc neeligibil. Ştiu! Nu voi fi reprezentatul dvs. în Parlament! A fost o decizie colectivă, de a continua proiectele care vizează marile probleme ale judeţului Dolj pe care le-am prezentat în campania pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

Pentru aceste proiecte am obţinut încrederea dumneavoastră, iar acest lucru reprezintă o mare onoare pentru mine, dar şi o imensă responsabilitate! Mi-aţi dat cel mai mare număr de voturi pe care l-a obţinut vreodată un candidat PNL/PDL în Dolj, la un vot uninominal. Vă mulţumesc din suflet!

Citeste si :  Sorin Ionita : Rafila, camuflaj pentru famigliile Buzatu, Olguta Vasilescu , Firea-Pandele de Voluntari. Famigliile vor fi la butoane in PSD

PNL a crescut constant la ultimele scrutine. Sunt convins că noua echipă, din care fac parte, va depăşi scorul de aproape 33% pe care l-am obţinut şi se va lupta pentru toate marile proiecte ale judeţului Dolj!” a explicat pe retaua de socializare ..

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.