Alexandru Gîdăr : Lipsa unei strategii pentru Zona Metropolitană Craiova şi proiectele fragmentate şi prost realizate se văd şi la Malu Mare

0
79

Candidatul PNL la Presedentia Consiliului Judetean Dolj , Alexandru Gîdăr , a fost prezent in localitatea Malu Mare . Situatia de acolo este una speciala avand in vedere proiectele prost realizate si faptul ca multe decizii luate de actuala administratie au fost luate in interes personal nu in interesul comunei . Sunt cateva obiective care ar putea schimba fata acestei comune si ar putea sa devina un punct de atractie pentru craioveni dar si pentru doljeni ..

Citeste si :  Cele mai ample 6 proiecte pentru dezvoltarea Craiovei sunt propuse de profesorul Alexandru Gîdăr, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj

“Lipsa unei strategii pentru Zona Metropolitană Craiova şi proiectele fragmentate şi prost realizate se văd şi la Malu Mare, o altă localitate cu potenţial de dezvoltare din jurul Craiovei.

Atât în zona rezidenţială Selgros Damila (străzile Căpşunilor, Pinului, Teiului, Stejarului), cât şi în satele Malu Mare şi Preajba este nevoie de canalizare, străzi asfaltate, un sistem eficient de colectare a deşeurilor, spaţii de agrement etc. Toate acestea sunt lucruri normale pentru secolul al XXI-lea, pe care actuala administraţie trebuia să le realizeze demult!

Locuitorii din Malu Mare cu care am stat de vorbă, împreună cu Adela Gherghe, candidatul PNL la Primăria Malu Mare, sunt dezamăgiţi de lipsa de implicare a actualei administraţii, care nu a găsit soluţii pentru a le rezolva problemele.

Citeste si :  Scrisoare deschisă adresată membrilor și simpatizanților USR

Schimbarea începe cu votul din 27 septembrie!” a declarat Alexandru Gîdăr …

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.