Alexandru Gîdăr : Satele Rastul Vechi şi Rastul Nou au nevoie de susţinere din partea Consiliului Judeţean Dolj, pentru a se putea dezvolta.

0
78

Candidatul PNL Dolj la Presedentia Consiliului Judetean Dolj , profesorul Alexandru Gîdăr , continua sa fie alaturi de cetateni iar azi a mers in comuna Rast , o comuna care a fost grav afectata de inundatii in urma cu 14 ani ..

“Am stat de vorbă şi cu oamenii din comuna Rast, împreună cu dl.Iulian Silişteanu, candidatul PNL la Primăria Rast. Satele Rastul Vechi şi Rastul Nou au nevoie de susţinere din partea Consiliului Judeţean Dolj, pentru a se putea dezvolta.
În 2006, toată ţara a aflat de comuna Rast din cauza unei nenorociri – inundaţiile din acea perioadă. Au trecut 14 ani de atunci şi încă se văd urmele acelei perioade.

Citeste si :  SITUAȚIA PESTEI PORCINE AFRICANE ÎN JUDEȚUL DOLJ LA 1 OCTOMBRIE 2020

Câteva firme au sărit în ajutor, pentru a îndepărta acele urme, însă este nevoie şi de implicarea CJ Dolj.
Oamenii din Rastul Nou şi Rastul Vechi au nevoie de dispensar, apă, canalizare, drumuri moderne, iluminat stradal. Satele, comunităţile mici, oamenii de aici au nevoie de sprijinul Consiliului Judeţean.

Avem obligaţia să ne implicăm urgent, până nu ajunge totul în paragină, aşa cum este Portul din Rast, pentru care CJ Dolj a cheltuit 1 milion de euro, dar investiţia zace nefolosită pe malul Dunării!” a declarat Candidatul PNL Dolj la Presedentia Consiliului Judetean Dolj , profesorul Alexandru Gîdăr.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.