Alianța USR PLUS a depus astăzi semnăturile necesare candidaturii pentru Primăria și Consiliul Local Craiova

0
128

Perioada strângerii de semnături s-a desfășurat în condiții sanitare speciale, USR PLUS find prima formațiune politică din România care a strâns semnături și online.

 

Candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Craiova este Lucian Săuleanu, decanul Baroului Dolj și profesor universitar la Facultatea de Drept din Craiova, care deschide, de asemenea, și lista de consilieri.

Următorii zece candidați pentru Consiliul Local Craiova sunt: Cezar Drăgoescu, Cosmin Teodorescu, Manuel Borțoi, Eduard Cîrceag, Costin Zăbavă, Iulia Dudu, Denis Fota, Gabriel Popescu, Vretu Costinel și Paul Cosmin Vasile.

Citeste si :  Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că atât campania electorală, cât şi alegerile locale trebuie să se desfășoare în condiţii de maximă siguranţă şi protecţie.

 

„Propunem craiovenilor o administrație responsabilă, transparentă, modernă și orientată către cetățeni. Sper craiovenii să ofere încredere unei noi generații de politicieni, majoritatea tineri, care vin cu o viziune nouă asupra politicii. Politica pentru noi nu este o sursă de îmbogățire și putere, ci un liant între cetățean și stat.

Ne dorim învățământ în condiții europene, investițiile în sănătate fiind de asemenea prioritatea noastră.

Craiova trebuie transformată într-un puternic centru universitar, din acest motiv parteneriatul Primăriei cu universitățile este esențial, fiind cel care va stopa exodul tinerilor din Craiova.

Citeste si :  Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj : Avem candidatii cei mai buni, oamenii care pot castiga atat CJ Dolj, cat si Primaria Municipiului Craiova

De asemenea, Craiova trebuie să se bucure de o infrastructură demnă de secolul XXI, care să asigure transport public de calitate, utilități de bază pentru toate cartierele și atragerea investitorilor în zonă.

Votul din 26 mai 2019 acordat Alianței USR PLUS la Craiova reprezintă dovada că locuitorii acestui oraș și-au schimbat deja opțiunile și așteptările. Mai rămâne ca pe 27 septembrie să aducem și administrația locală în acord cu voința craiovenilor.” Lucian Săuleanu, candidat USR PLUS la Primăria Craiova.

Citeste si :  PMP DOLJ: INCA 12 CANDIDATURI LA PRIMARII, VALIDATE

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.