Alin Ionut Iancu si Ionut Puca au plecat la Timisoara in aceasta dupa amiaza. Sambata are loc gala de box BOXING FIGHT CHAMPIONSHIP 2.

0
229

Timisoara are un loc aparte pentru cei doi . Aici Alin Ionut Iancu si-a facut debutul atat in kickboxing,cât si in boxul profesionist!

Dupa aventura din DFS, unde Alin Ionut Iancu a reusit sa castige 2 centuri, sportivul craiovean revine intr-o gala de box.

Gala din 7 mai care are loc la sala Olimpia din Timisoara unde Flavius Biea va boxa cu argentinianul Ricardo Ruben Villalba iar Alin Ionut Iancu il intalneste pe Catalin Dalcaran.

Maine are loc incepand cu orele 16.00 cantarul oficial BFC 2, care va avea loc la IULIUS TOWN, gradina suspendată.
Prezenta celor care il sustin pe Alin Ionut Iancu si Ionut Puca la cantarul oficial arata sustinerea fata de cei doi.

Dupa cantarul oficial are loc un alt eveniment special pentru Alin Ionut Iancu si Ionut Puca.
Este un moment mult asteptat de stafful lui Alin Ionut Iancu si isi doresc ca cei care il sustin si simpatizează pe campionul nostru, cel care reprezinta CRAIOVA, Iancu Alin Ionut , să fie prezenti la Timișoara.

Campionul Craiovei este pregatit pentru o alta etapa din cariera iar dupa finalul acestei gale va pleca la pregatire in Olanda.

Pregatirea de pana acum si ambitia cu care mereu a urcat in ring sunt doar 2 argumente pentru care nu trebuie sa ratati aceasta gala .
Alin Ionut Iancu este pregatit sa faca un meci spectaculos din toate punctele de vedere.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.