>
Home » Actualitate » National » Altarul de la clubul Colectiv a fost VANDALIZAT

Altarul de la clubul Colectiv a fost VANDALIZAT

Altarul de la clubul Colectiv a fost VANDALIZAT

Gest inexplicabil al unor persoane încă necunoscute! Altarul dedicat celor 64 de tineri care și-au pierdut viața în incendiul din Colectiv a fost vandalizat. Anunţul a fost făcut chiar de către Asociaţia Colectiv GTG 3010, pe pagina de Facebook.
“Timpul trece, iar unele persoane au uitat de mult, ba chiar sunt deranjate de micul nostru colț de neuitare. Există indivizi deranjați de faptul că în centrul Bucureștiului, la doi pași de clădirea fostei fabrici Pionierul există un altar. Un altar care până acum trei zile era plin de fotografii ale copiilor morți în incinta fostei fabrici Pionierul și unde trecătorii aprindeau o lumânare sau puneau o floare.”, se arată în mesajul asociației.

Reprezentanţii asociaţiei mărturisesc că nu este prima dată când se întâmplă astfel de incidente.

“Cineva a furat totul, cineva este deranjat de un altar, de un loc al durerii noastre. Acum o lună a fost luat banner-ul, acum s-au furat pozele. Încet, încet totul dispare. “, se mai arată în mesajul care însoțește fotografia.

În seara zilei de 30 octombrie 2015, un incendiu devastator a izbucnit în clubul Colectiv, în urma căruia 64 de oameni și-au pierdut viața, iar alți aproximativ 150 de răniți au ajuns la spital.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !
Citește articolul precedent:
Devis Mangia a fost prezentat oficial ca antrenor al CS Universitatea Craiova

Astazi a avut loc conferința de presă a CS Universitatea Craiova, în care a fost prezentat oficial noul antrenor al...

Închide