Alternativa Dreapta : Scrisoare deschisa, adresata Presedintelui Romaniei, Dl. Klaus Iohannis, cu privire la aderarea Romaniei la Alianta Internationala pentru Libertate Religioasa.

0
103

Catre Presedintia Romaniei Excelentei Sale, Domnului Presedinte Klaus Iohannis,

Stimate Domnule Presedinte,

Alternativa Dreapta va solicita respectuos sa luati in considerare aderarea Romaniei la Alianta Internationala pentru Libertate Religioasa, organism infiintat recent la initiativa Statelor Unite ale Americii, care numara deja 27 de state membre. Alianta militeaza impotriva persecutiilor religioase in lume.

„Impreuna, spunem ca libertatea religiei sau a credintei nu este doar un ideal occidental, ci cu adevarat reprezinta baza tuturor societatilor”, declara recent secretarul de stat american, Mike Pompeo, la o cina organizata de Departamentul de Stat al SUA, cu ocazia lansarii Aliantei.

Citeste si :  Iohannis, singura salvare. Doi celebri jurnalisti ii solicita sa actioneze!

Romania, ca tara privilegiata din perspectiva Parteneriatului Strategic cu SUA, nu poate ignora aceasta initiativa americana, mai ales in contextul european actual, dominat de incercarea de relativizare identitara a tarilor Europei Unite. Pana in acest moment, 27 de tari au devenit membre ale IRFA (International Religious Freedom Alliance), insa nici o tara care promoveaza institutional corectitudinea politica si marxismul cultural nu este membra.

Speram ca Excelenta Voastra sa decideti, in virtutea prerogativelor constitutionale, aderarea Romaniei la acest organism international atat de necesar in lupta impotriva oricaror derapaje si abuzuri motivate religios.

Citeste si :  Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis : Unii au inteles complet gresit ca starea de alerta inseamna relaxarea totala a masurilor.

Lista tarilor membre: Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Brazilia, Bulgaria, Columbia, Croatia, Republica Ceha, Estonia, Gambia, Georgia, Grecia, Ungaria, Israel, Letonia, Lituania, Malta, Olanda, Polonia, Senegal, Slovacia, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Togo, Ucraina si Regatul Unit al Marii Britanii.

Cu stima,

Partidul Alternativa Dreapta
Co-presedinte, Adela Mirza
Co-presedinte, Traian Rinja

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.