Am avut dreptate ! Tiësto, legenda muzicii dance electronice, vine la IntenCity Festival!

0
215

Asa cum anuntam in exclusivitate acum este OFICIAL !
Legenda muzicii dance electronice, vine la IntenCity Festival!
Organizatorii au anuntat pe reteaua de socializare ca Tiesto va urca pe scena celui mai mare festival al Olteniei ..

Pe pagina lui Tiesto apare IntenCity Festival ..  Iar daca nu vrei sa ratezi atunci afla ca pe 1 Iulie va urca pe scena festivalului.

Între 30 iunie și 2 iulie, vino să îi vezi live pe celebrul artist pop Enrique Iglesias și pe cunoscuții artiști Alex Ferrari, Haddaway, Mahmut Orhan,Nane, Snap!, Subcarpați și mulți alții.

Prețuri:
În perioada 15 aprilie – 12 mai:

Abonament VIP – 1000 RON + taxe
Abonament General (3 zile) – 500 RON + taxe

Din 12 mai:

Abonament VIP – 1100 RON + taxe
Abonament General (3 zile) – 600 RON + taxe

📌 Abonamente pe https://iticket.ro/event/intencity și la agenția de la Sala Polivalentă.

Cine este Tiesto ?

Tiesto s-a născut în Breda, North Brabant, Olanda pe 17 ianuarie 1969 și a devenit DJ pentru că îi place să împărtașească muzică cu ceilalți oameni. “Când eram mai tânăr, ascultam la radio un show care se numea Soul Show și programul radio mixat de Ben Liebrand; el putea să remixeze, să vină cu o serie de bucăți din alte piese și atunci mi-a venit ideea: “Vreau să fac asta!”. Producțiile au apărut ceva mai târziu, prin anul 1995: “Mi-am dorit mult să produc muzică și să o pot include în seturile mele, pentru că asta înseamnă mai multă intensitate, în tot acest proces al mixatului. Mi-am cumpărat câteva sample-uri, câteva programe pe computer și m-am apucat de lucru. Toate aceste achiziții mi-au ușurat munca cu adevărat.”

În anul 1997, împreună cu Arny Bink a creat casa de discuri Black Hole Recordings, renumită azi pentru promovarea muzicii dance de calitate. La Black Hole, Tiësto a lansat seriile de compilații Magik, Nyana și In Search of Sunrise.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.